Naslovnica Istaknuto BOŠNJAČKI PLAN: Glasovanje na predstojećim izborima u BiH za povratnu kartu autobusom

BOŠNJAČKI PLAN: Glasovanje na predstojećim izborima u BiH za povratnu kartu autobusom

0

Bošnjaci su odlučili pod svaku cijenu da dobiju predstojeće izbore (imati dva predsjednika u Predsjedništvu je pitanje časti). Tako ste prošloga tjedna mogli pročitati u objavi Centra za dijasporu „Mreža“ kako će se organizirati besplatni prijevoz iz Europske unije za one građane Bosne i Hercegovine koji se nisu uspjeli registrirati za opće izbore 2022.

Ovdje prenosimo njihovu objavu u cijelosti:

„Centar za dijasporu ‘Mreža’ će u suradnji s muslimanskim vjerskim općinama, kulturnim centrima i gospodarstvenicima organizirati prijevoz glasača iz brojnih gradova Europske unije do redovnih glasačkih mjesta u domovini na kojima mogu ostvariti svoja prava. U narednom razdoblju objavit ćemo gradove iz kojih će ići organizirani prijevoz, te kontakt podatke za prijavu”, stoji u objavi udruženja kojega vodi Adis Tanović.

Objavu je prenijela Anadolu Agency (AA), koja se kao turski medijski predstavnik u Bosni i Hercegovini majčinski brine da se provodi bošnjačka politika. Zanimljivo je istaknuti kako je rok za prijavu na glasovanje na predstojećim izborima istekao 19. srpnja u ponoć u skladu s uputama Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine. Predstojeći izbori u Bosni i Hercegovini trebali bi se održati 2. listopada.

Bošnjaci koji žive u zemljama Europske unije će na ovim izborima glasovati da dobiju povratnu kartu autobusom, a Hrvati zbog postojećeg izbornog zakona mogu očekivati da će im se nakon izbora navući luđačka košulja bošnjačkim izborom hrvatskog člana Predsjedništva.

Izvor

Exit mobile version