Naslovnica Istaknuto Djeci se od najmanje dobi perverzije žele prikazati kao nešto „novo normalno“

Djeci se od najmanje dobi perverzije žele prikazati kao nešto „novo normalno“

0

Temelj rodne ideologije tvrdnja je da je spol biološki konstruiran, a rod je sociokulturna kategorija. I u medicini i u biologiji znanstvenici smatraju da su spol i rod istovjetni. Naravno, postoji rodna disforija, tj. poremećaj rodnog identiteta, no to su iznimke koje potvrđuju pravilo. Razlikovanje spola i roda primarno je vezano uz sociološku znanost. U sociologiji je Ann Oakley uvela razliku između spola i roda. Spol bi tako obuhvaćao biološku podjelu na muškarce i žene, a rod je sociološki i kulturološki konstruiran. Tako dio žena tvrdi da se žene rađaju kao pripadnice ženskoga spola, ali ženske/ženstvene postaju pod utjecajem kulture odnosno rodnih stereotipa i očekivanja.

Rodna ideologija, kao čedo postmodernizma, zapravo negira prirodne datosti, polazi od postavke da je stvarnost fluidna i promjenjiva pa se spol odvaja od roda koji predstavlja vrstu individualnog samoodređenja; ljudski identitet ne određuje, dakle, spol odnosno priroda, nego individualna volja. Tako bi muškarac prema spolu mogao biti ženskog roda.

Pravi cilj rodne ideologije razgradnja je ženske i muške specifičnosti koje su upisane u antropološku konfiguraciju muškarca i žene, njihov jedinstveni identitet, žensku ili mušku narav, svaku antropološku datost, a napose ulogu žene kao majke i supruge.

U promicanje ove proturazumske ideologije sada se uključila i Hrvatska radiotelevizija prikazivanjem francuske crtane serije „Drske djevojke“. U seriji se promiče ideja da muškarac može promijeniti spol. Serija je namijenjena za djecu stariju od osam godina, a prva epizoda je isti dan emitirana čak pet puta (nakon završetka dječjeg programa) što jasno ukazuje na propagandističke namjere uredništva. Općenito govoreći, serija promiče transrodnost, pobačaj, kontracepciju i sodomiju. I to ne za bilo koga. S obzirom na to da je riječ o crtiću jasno je kako je primarno usmjerena na djecu kojoj se nastoji ispirati mozak s jednom perverznom ideologijom.

Kako bi se opravdao postupak urednika HRT 3 angažirala se i Slobodna Dalmacija. Za potrebe članka angažirali su psihologinje Dubravku Miljković i Žanu Pavlović. Ove su se jako potrudile objasniti neuku čitateljstvu kako je crtana serija „Drske djevojke“ posve u redu jer se djeca izlažu i drugim realnostima. U tiskanom izdanju „Slobodne Dalmacije“ ovaj je članak opremljen sljedećim naslovom: „Psiholozi: Za djecu tema promjene spola NIJE TRAUMATIČNA“. Dr. Herman Vukušić jasno je ukazao na nekompetentnost dviju psihologinja čije su teze neodržive.

Zastrašujuće posljedice

Industrija promjene spola u SAD-u generira desetke milijardi dolara zarade. Zastrašujuće posljedice djelovanja klinika za promjenu spola dovele su do toga da su u mnogim državama te klinike zatvorene. Mnogi muškarci i djevojke požali su što su se podvrgavali terapijama promjene spole i kasniji su imali velike zdravstvene i psihičke poteškoće. Ipak, HRT 3 promiče ideju promjene spola. I to novcem poreznih obveznika.

Riječ je o odvratnoj propagandi koja ne će stati na djeci iznad osam godina. Ona ulazi i u vrtiće, primjerice putem udruge Status M koja djeci starijoj od tri godine nameće ideje rodne ideologije. Ljevičari su odavno detektirali područje školstva i obrazovanja kao glavno područje ideološke borbe, odnosno kao područje za dubinske promjene, kao je to formulirao Vjeran Zuppa. U tom smislu treba promatrati promicanje rodne ideologije još od vrtićke dobi. Djeci se od najmanje dobi perverzije žele prikazati kao nešto „novo normalno“.

U Sjedinjenim Američkim Državama u tijeku je kampanja „Drag Queen Story Hour“. U praksi to znači da osobe maskirane u suprotni spol odlaze u vrtiće, škole, knjižnice i muzeje te mladim ljudima čitaju razne propagandne priče s ciljem navikavanja te djece na svijet u kojem je takav biološko-identitetski egzibicionizam normalna stvar, takoreći novo normalno. Pitanje je vremena kad ćemo slične postupke vidjeti i u Hrvatskoj gdje će se sve kritičare novoga perverznog svijeta ušutkavati maljem kulture otkazivanja.

Zato je danas vrijeme da dignemo svoj glas. Sutra bi moglo biti prekasno.

Exit mobile version