Naslovnica Korektnost Zašto ludilo preferiranih zamjenica ne zaslužuje toleriranje

Zašto ludilo preferiranih zamjenica ne zaslužuje toleriranje

0

Otpor ludilu političke korektnosti više je suosjećajan s onima koji pate pod njegovim zabludama, nego jednostavno povlađivanje.

Otvorenost je dobra, ali u jednom trenutku porota mora odvagnuti dokaze i zatvoriti svoje umove, te tako donijeti presudu. I, izvan razumne sumnje, „tolerancija“ je postala nepodnošljivom. Ne možete pomoći ludima ako sami postanete ludi. Znam da to činite zbog poštovanja ljudskog dostojanstva, ali jeste li ikada razmišljali da radite upravo suprotno?

Većina ljudi ne vjeruje da postoji 127 različitih tipova rodnog identiteta i na to gledaju kao na uvjetovanje i indoktrinaciju. Uvrjedljivo je što se od nas očekuje da se složimo s tim novim ludilom koje sigurno neće još dugo trajati.

Ludilo je prolazno. Ne ostajete zauvijek „ludo zaljubljeni“. Obično se pretvara u nešto daleko dublje.  Godinama kasnije, možda ćete se pitati o svojoj besmislenoj sebičnosti, djetinjarijama i ludosti. Nećete s nostalgijom razmišljati o tome što ste učinili, već ćete to potisnuti u rupu u sjećanju ili u mladenačku indiskreciju.

Neki od vas će napisati knjige, priznajući da je ono što ste nekada zagovarali bilo ludo. Pridružit će se redovima mnogih bivših komunista, fašista, socijalista, feministica i boraca za pobačaj koji su se izjasnili kako bi osvijestili buduće generacije o beskrajnim i bezbrojnim sotonističkim trikovima kojima je čovječanstvo podložno.

Ali sve dok vrijeme postoji, postajat će i pala priroda čovječanstva. „Iz povijesti učimo da čovjek ne uči iz povijesti.“ Nova ludila o kojima se nije ni sanjalo mogu izbiti u prvi plan: možda kuće bestijalnosti, transhumanizam, kanibalski restorani, masovna samoubojstva, ogromne količine ljudskih žrtava od kojih bi i Asteci pocrvenjeli.

Ali postoji izlaz. Ako se ne možemo složiti oko vjere, možemo se složiti oko prirodnog zakona, za koji sve kulture barem govore riječima. Kako možemo odrediti prirodni zakon? Pa, je li homoseksualnost prirodna? Na to odgovara izgled naše anatomije pri rođenju. Ljudska žrtva? Nepovezani obiteljski odnosi? Istrebljenje djece? Krađa? Laganje?

Te stvari nisu ukorijenjene u prirodi, one su… neprirodne. Svi se dive onima koji nikada nisu lagali, ukrali ni najmanji novčić, ostali vjerni svom supružniku, patili odgajajući tešku djecu, njegovali starije roditelje, kontrolirali svoju ćud, imali ponizno srce…

Nadnaravni svijet postoji i nije u domeni znanosti. Rat je u tijeku, a naša vječna sudbina je nagrada koju treba osvojiti. Zakašnjeli ulazak u rat je šteta, ali je pobjedu već izvojevao Bog koji je postao čovjekom i žrtvovao se za našu slobodu. Rekao nam je da bi se svijet sablaznio ovom istinom, pa krenite.

Izvor

Exit mobile version