Nedjelja, 02. travnja 2023.

LGBTHDZ za 21. stoljeće: Darovi „stožerne demokršćanske stranke“ na oltar genderizma

„HDZ obitelj drži temeljnom vrijednosti društva, a poštujemo i druge oblike obiteljskog života, a to znači da je HDZ stranka desnog centra, uključiva, moderna i da ima poruku i za one koji su u drugačijim situacijama“, izjavio je jučer Andrej Plenković eksplicirajući i formalni „zaokret“ – kako joj se tepa – „stožerne demokršćanske hrvatske stranke“ prema poštivanju LGBT agende.

Darovi LGBT zajednici nisu ostali bez zahvale pa smo tako danas doznali da iz ove zajednice poručuju: „Drago nam je da HDZ prihvaća i naše obitelji“.

Da ne bi bilo zabune kako se pod drugim oblicima obiteljskog života podrazumijeva i istospolne zajednice pobrinuo se prof. dr. Ivica Miškulin, jedan od autora novoga HDZ-ova programa, koji je danas na Općem saboru novinarima izjavio: „Jedna od temeljnih orijentacija je obitelj – definirali smo je jasno u programu, izdvojili smo riječ poštenje koje imamo prema ostalim oblicima širih oblika zajednica, recimo samohranih majki. Definirali smo najvažnije – nuklearnu klasičnu obitelj, a poštujemo i ostale oblike širih obiteljskih zajednica. Postojeća zakonska regulativa je dovoljna u tom smislu, kad su u pitanju istospolne zajednice, i prema njima se ovaj dokument u određenom smislu odnosi“.

Miškulin nije profesor na Filozofskom fakultetu, nego na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

HDZ je, dakle, nedvojbeno položio darove na oltar LGBT-gender ideologije. Andrej Plenković Inkluzivni može biti „ponosan“ pred Bruxellesom jer je istjerao „ekstremizam“ iz HDZ-a, a uskoro će se ovaj hrabri vojnik obračunati i s ekstremizmom na razini Republike Hrvatske. Kad je već skrenuo prema LGBT agendi, tko zna, možda je na vidiku koalicija s Možemo i rodno neutralni semafori diljem Hrvatske?

Prijeđen je Rubikon

Normalnom čovjeku jasno je kako pojam obitelji uključuje muškarcu, ženu i djecu. Osobe istoga spola, taman ako i usvoje djecu (a to im je nedavno omogućio HDZ-ov Visoki upravni sud) ne mogu biti obitelj.

Sodomitski aktivisti u vremenu šezdesetosmaške revolucije izrijekom su zagovarali uništenje obitelji i braka. Wilchelm Reich tako je zagovarao agresivnu seksualnu izobrazbu u najranijoj dobi s ciljem uništenja obitelji.

No vidimo da se taktika mijenja: danas se svi oblici perverzija i nastranosti žele proglasiti kao obitelj. Ako je sve obitelj – onda ništa nije obitelj. Ciljevi su isti, mijenja se samo metodologija.

U tome sudjeluje i vladajući HDZ. Kontinuirano. Najprije su 2008. dali potporu tzv. Zakonu o diskriminaciji, pa su stali uz Istanbulsku konvenciju, a danas i otvoreno najavljuju gay-friendly zaokret u svome temeljnom programu.

Vidjet ćemo hoće li glede ove problematike oglasiti crkvene strukture s obzirom na to da je riječ o ponašanjima i sklonostima koja su nespojiva s naukom Katoličke crkve.

HDZ je i formalno preostao biti demokršćanska stranka.

Prijeđen je Rubikon i povratka više nema.

Ne može se služiti dvojici gospodara.

Predlažemo da se političko „rebrendiranje“ provede do kraja i da se HDZ preimenuje u: Hrvatska dugina zajednica.

LGBTHDZ za 21. stoljeće.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...