ROKO ANTIĆ RAZOTKRIO DOŽUPANICU IRIS UKIĆ KOTARAC Vrijeđala osjećaje vjernika, nakon upozorenja uslijedilo je…

Zamjenik načelnika općine Kistanje Roko Antić, inače istaknuti pripadnik hrvatske janjevačke zajednice koji ne skriva hrvatske i katoličke stavove pa je svojedobno zbog Istanbulske konvencije napustio HDZ, na Facebooku je upozorio dožupanicu Šibensko-kninske županije na to da je svojom javnom objavom vrijeđala osjećaje vjernika koji koračaju u „Hodu život“.

O čemu se radi pojasnio je na svome Facebook profilu: „Tragična hrvatska politika večeras mi je dala još jednu potvrdu. Dožupanicu Šibensko-kninske županije, Iris Ukić Kotarac, dva sam ili tri puta u životu susreo. Prateći njezin rad kao dožupanice i načina kako javno komunicira, iz njezinog političkog djelovanja proizlazi da se kao političarka i pravnica tobož javno silno zalaže za demokratičnost, pravičnost, slobodu govora i mišljenja i sve druge demokratske uzuse. Nakon naše popodnevne kratke prepiske vezano uz njezinu javnu objavu oko sudjelovanja, kako je napisala na “sotonjarskom” koncertu grupe KISS u Zagrebu – ili me otpratila u blok ili me ukratko rečeno “odfrendala”. Neka je. Iskreno sam joj zahvalan, jer više od svega želim demaskirati lažna predstavljanja i lažnu demokratičnost hrvatske političke zbilje.

Nakon što sam joj uljudno pojasnio da svojom javnom objavom kao dužnosnica vrijeđa osjećaje vjernika koji koračaju u “Hodu za život” i da su lažne Indexove krivotvorine o Željki Markić potvrđene sudskim pravorijekom, ta vrla pravnica i poslušna sljedbenica jednog političkog moćnika u ŠK Županiji – ili je obrisala svoju objavu ili me kao što rekoh, cenzurirala. Sasvim slučajno sam prepisku zaslonom uslikao. U nastavku naša kronološka prepiska…”.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Exit mobile version