Naslovnica Istaknuto Mainstream mediji promiču ideju o konzumaciji ljudskog mesa!

Mainstream mediji promiču ideju o konzumaciji ljudskog mesa!

0

Jučer je objavljen članak u Jutarnjem listu pod imenom „Biste li pojeli ljudsko meso? Ovaj mockumentary nasmijat će vas, ali i natjerati da se zapitate“. Očito globalnu elitu više ne zadovoljava ideja da Europljani jedu kukce, nego su se odlučili kroz “šaljive reportaže“ promovirati kanibalizam. Uostalom, članak iz Jutarnjeg lista možete pročitati ovdje.

Članak podsjeća na šokantan “znanstveni trend“ u Švedskoj, koji je pokrenut prije nekoliko godina, „s ciljem podizanja svijesti o održivoj proizvodnji hrane“. Da ovo ne bi zvučala kao teorija zavjere, pogledajte video o tome kako bi jednog dana mogle izgledati prehrambene navike “modernog čovjeka” na YouTubeu (video „Eat a Swede“ možete pogledati ovdje).

Tvorac ideje, dr. Erik Karlsson, smatra da je način borbe protiv klimatskih promjena i stvaranje održivog proizvodnja hrane moguć samo ako konzumiramo ljudsko meso! Na početku videa, koji sam spomenuo paragraf prije, dr. Karlsson se šali kako „jede ljudsko meso već neko vrijeme…“ i još nije poludio!

Jedan od “problema” s kojim se “znanstvenici” suočavaju u ovakvom obliku proizvodnje hrane je stvaranje velikih količina ljudskog mesa za svjetsku populaciju. Taj problem još uvijek nije riješen… Dr. Erik Karlsson tvrdi da bi se od ljudskih stanica moglo stvarati meso, a drugi kao sveučilišni profesor Magnus Söderlund tvrde da je potrebno promovirati „industriju ljudskog mesa“.

Očigledno ćemo u godinama koje nam dolaze svjedočiti sve luđim eksperimentima s prehranom u “razvijenim“ dijelovima svijeta.

Exit mobile version