Naslovnica Naslovna EVO KAKO IZGLEDA LJEVIČARSKI RASIZAM Poručila sucu crne boje kože da mu...

EVO KAKO IZGLEDA LJEVIČARSKI RASIZAM Poručila sucu crne boje kože da mu je mjesto na kraju autobusa

0

Ljevičari općenito pa i oni u Hrvatskoj poznati su po svojoj nedosljednosti, dvostrukim kriterijima i licemjerju. Mnoge će tako pojave i fenomene tumačiti čas s jednim, a čas s drugim kriterijima.

U takve ljevičarke spada i Alice Jurak, komunikacijska savjetnica, inače sestra Aleksandre Kolarić, bivše Račanove glasnogovornice.

Komentirajući najavu suca američkog Vrhovnog suda Thomasa Clarencea o tome kako treba razmisliti o zabrani prava na kontracepciju ova je na Twitteru* napisala: „Dosta se razbahatio za nekoga ko je do gotovo nedavno sjedio u stražnjem dijelu autobusa“.

Sve što treba reći o leftardskom mentalnom sklopu vidi se na ovome primjeru. Ako si ideološki naš onda ćemo voditi lažnu brigu o tvojim pravima (BLM i ostale terorističke organizacije), ako nisi – onda ćemo pokazati svoje pravo rasističko lice.

Za neke se ljude crne boje kože kleči, a nekima je mjesto na zadnjem dijelu autobusa. Pritom ovi prvi mnogu biti i kriminalci, ali je bitno da nisu katolici.

Alice Jurak je, kao što smo spomenuli, komunikacijska savjetnica. Kao netko iz te profesije jako dobro zna koje su i kakve posljedice javnih nastupa, bilo da govoromo o televizijskim ili onima na društvenim mrežama.

Mogla je pretpostaviti da će njezin twitt dobiti pozornost. No njezin rasizam i mržnja prema katoličkoj vjeri bili su prejaki.

S jedne strane odvratno, ali s druge korisno da se pokaže – tko je tko.

* U međuvremenu je dotična gospođa ograničila pristup svome Twitter profilu, a vrlo vjerojatno i obrisala twitt. Pravdat će se kako to nikada nije napisala, kmečati i poručivati kako su se mračne sile reakcije i kontrarevolucije urotile s montažama baš protiv nje, koja je toliko važna da 99,9 posto Hrvata nije za nju nikada čulo. Srećom, internet sve pamti i na vrijeme je napravljen preslik njezine rasističke objave.

Exit mobile version