Naslovnica Istaknuto SOTONSKI UTJECAJI Čine sve kako bi se nastavilo ubijanje nerođene djece

SOTONSKI UTJECAJI Čine sve kako bi se nastavilo ubijanje nerođene djece

0

Nakon što je američki Vrhovni sud ukinuo odluku Roe vs Wade, čime je saveznim državama omogućio da zaštite život od začeća, lijevo-liberalni aktivisti ne prestaju rikati, ali i činiti sve da tu odluku dezavuiraju.

Pojedine korporacije već najavljuju da će ženama plaćati putovanja u druge savezne države u kojima će abortus ostati legalan. Među njima se ističu Disney, JP Morgan, Meta i Amazon.

Zbog straha da bi digitalni otisak mogao informirati američku policiju o nezakonitim prekidima trudnoće, iz Alphabet Inc-ovog Googlea brisat će podatke o lokaciji posjetitelja klinika za pobačaje, rekli su jučer iz ovog giganta za internetsko pretraživanje.

Na istome je tragu i provincijalni političar Predrag Matić Frend. Podsjetimo, ovaj jedini poznati izliječeni PTSP-ovac i mobilizirani dragovoljac, koji je zbog neumornog zagovaranja ubijanja nerođene djece dobio nagradu Europskog parlamenta, nedavno je na Twitteru napisao: „Milijuni žena u SAD-u, kao i osobe koje im pomažu, suočavaju se sa stvarnim rizikom od progona zbog traženja pobačaja. Europa mora stati uz njih i odbiti dijeljenje osobnih podataka sa SAD-om u svrhu provođenja drakonskih zakona“.

Matić bi sada Europu koristio kao mjesto gdje će Amerikanke nekažnjeno dolaziti vršiti abortuse.

Svim ovim pojedincima i korporacijama koji čine sve da se nastavi ubijanje nerođene djece jednom će biti ispostavljen račun za njihovo djelovanje. Iako ne vjeruju u Boga, on će im ipak biti sudac.

Ako ne pred zemaljskim, onda će pred nebeskim sudom odgovarati za svoje protuživotno djelovanje.

Ako se ne pokaju čeka ih – pakao i vječna propast.

Exit mobile version