Naslovnica Istaknuto Poziv na Konferenciju za brak, vezu, obitelj: „Zadrži smjer 2024.“

Poziv na Konferenciju za brak, vezu, obitelj: „Zadrži smjer 2024.“

0

U subotu, 19. listopada 2024. godine u Župi Bezgrješnog začeća BDM na Malešnici održat će se četvrta po redu Konferencija za brak, vezu, obitelj pod nazivom „Zadrži smjer 2024.“. Konferenciji će se moći pristupiti i mrežno putem YouTube kanala (poveznice će biti poslane dan prije susreta svima koji se prijave). Predviđeno trajanje susreta je od 10:00 do 19:00 sati.

Tema ovogodišnjeg susreta jest komunikacija i razumijevanje, odnosno, problem kada komunikacije nema, a samim time nema ni razumijevanja. Osim predavanja na ovu temu, tijekom susreta bit će mogućnost ispovijedi za sve sudionike uživo, sveta misa s obnovom bračnih zavjeta, radionica, molitva (zajednička i pojedinačna za sve koji to žele), svjedočanstva parova koji su prošli programe itd.

S obzirom na to da danas postoji velika svijest o tome kakva se borba vodi za očuvanje braka i obitelji, pozivamo sve da se odazovu ovome susretu i pridonesu njihovoj zaštiti.

Sve detaljne informacije o načinima prijave, kao i kako doći do Župe Bezgrješnog začeća BDM na Malešnici dostupne su ovdje.

Exit mobile version