Naslovnica Korektnost U subotu: 7. utrka za život

U subotu: 7. utrka za život

0

Udruga „Hrvatska za Život“ i ove godine organizira sportsko-rekreacijski projekt 7. utrku za život.

U subotu 21. rujna na zagrebačkom Bundeku trčat će i veliki i maleni za one kojima je najpotrebnije – mame, bebe, trudnice, obitelji!

PRIJAVITI SE MOŽE NA POVEZNICAMA:

5 km – https://stotinka.hr/hrv/utrka/6662

10 km – https://stotinka.hr/hrv/utrka/6663

DJEČJA UTRKA – https://forms.gle/TgLSZGyJdPfgKLko7

BEBE PUZAČI – https://forms.gle/obDZyUFevXRWomWn7

Ove godine prvi puta se organizira i utrka za puzače, koja će se održati u 9:15, zatim će se održati revijalne utrke za djecu u kategorijama: prohodali do 3 godine, 4 do 7 godina i 8 do 11 godina.

U 10 sati starta utrka za odrasle na 5 i 10 kilometara u isto vrijeme, a u obje kategoriji trče i muškarci i žene.

Ova je Utrka humanitarnog karaktera te sve prikupljene kotizacije i donacije služe za rad udruge „Hrvatska za Život“ kao i za više od 50 obitelji za koje Udruga trenutno financijski, materijalno i moralno skrbi.

I ove godine mnogi su sponzori prepoznali važnost ove utrke pa tako svojom donacijom pomažu pekarna Zlatno zrno iz Zagreba, firma Jasenska d.o.o., obiteljski obrti Vu-creator, aDORAble, Paulum, Ruah katolički dizajn, Naia krštenje, Vjerujem dizajn, Filotea.ch, Crisinus, te već treću godinu za redom Klub sjedeće odbojke Vukovar.

Utrku su podržali i športaši Damir Znaor i Josip Matezović.

Odazovite se na 7. utrku za život, pomozite mamama, bebama, trudnicama, obiteljima, provedite dan u prirodi, a učinite nešto dobro i za svoje zdravlje.

Exit mobile version