Naslovnica Naslovna BOMBA IZ TEXASA Republikanci nazvali homoseksualnost ‘nenormalnim izborom načina života’

BOMBA IZ TEXASA Republikanci nazvali homoseksualnost ‘nenormalnim izborom načina života’

0

Teksaški republikanci prošloga su vikenda na svojoj konvenciji usvojili platformu koja je homoseksualnost nazvala “nenormalnim izborom načina života”.

Republikanci su također potvrdili svoju potporu biblijskom braku i svetosti života.

“Homoseksualnost je nenormalan izbor načina života”, navodi se u platformi.

Nadalje je navedeno: „Vjerujemo da ne bi trebalo postojati davanje posebnih zakonskih prava ili stvaranje posebnog statusa za homoseksualno ponašanje, bez obzira na državu podrijetla, i protivimo se bilo kakvim kaznenim ili građanskim kaznama protiv onih koji se protive homoseksualnosti zbog vjere ili uvjerenja u tradicionalne vrijednosti . Nitko ne bi trebao dobiti poseban pravni status na temelju njegove LGBTQ+ identifikacije“.

“Potvrđujemo Božji biblijski plan za brak i seksualno ponašanje između jednog biološkog muškarca i jedne biološke žene”, stoji u platformi.

Biblijski brak “pokazao se kao temelj za sve velike nacije u zapadnoj civilizaciji. Protivimo se homoseksualnim brakovima, bez obzira na državu podrijetla”.

Također je navedeno da odluka Obergefell protiv Hodgesa, koja je legalizirala istospolne “brakove” u svih 50 država, “nema temelja u Ustavu i treba ju poništiti”.

Exit mobile version