Utorak, 30. travnja 2024.

U Škotskoj je pedofilija postala normalna pojava

Policija u Škotskoj izazvala je bijes javnosti jer su u godišnjem policijskom izvješću predstavili pedofile kao „osobe koje privlače maloljetnici“. Dužnosnici su rekli da se jezik u izvješću na kraju godine temelji na terminologiji koju koristi Europska unija. Ovaj potez dolazi usred velike zabrinutosti konzervativaca zbog onoga što vide kao pokušaj da se pedofilija predstavi kao bezopasna seksualna sklonost.

U vezi izvješća na kraju prošle godine, autor teksta, generalni inspektor Iain Livingstone, rekao je da policija nema namjeru promicati pedofiliju, nego intenzivno radi na projektu čiji je glavni cilj provoditi smjernice za sprječavanje kriminalnih aktivnosti protiv maloljetnih osoba.

„Referenca u procjeni glavnog policijskog inspektora o učinkovitosti policije 2021./22. bila je u kontekstu angažmana škotske policije s konzorcijem Horizon Project EU za rješavanje problema seksualnog zlostavljanja i iskorištavanja djece“, stoji u priopćenju škotske policije.

Izraz „osobe koje privlače maloljetnici“ je sporan jer zlostavljači djece pokušavaju pobjeći od stigme vezane za pedofiliju i tvrde da ih treba smatrati dijelom LGBTIQ+ zajednice. Propagandne kampanje koje pedofilske organizacije u svijetu provode, mogu se usporediti s onima koje su određene pedofilske organizacije 70-ih i 80-ih imale u Ujedinjenom Kraljevstvu, s ciljem da država dopusti spolni odnos s djecom. Pedofili su tada iznijeli prijedlog da bi odrasli trebali imati spolne odnose s djecom od samo četiri godine!

Ovdje možete pročitati više o skandaloznom izvješću u Škotskoj.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...