Ponedjeljak, 04. srpnja 2022.

Podržite naše medije

Kao i u našim društvenim kampanjama, Vigilare je i na svojem portalu potpuno neovisan jer ne ovisi ni o gradskom niti o državnom novcu, kao ni o hirevima oglašivača, sponzora ili raznih interesnih skupina. Na ovom mediju, kao i u budućim medijima koje namjeravamo pokrenuti, stvari nazivamo, kao i uvijek, onakve kakve jesu, istinito i bez pritiska, jer…

tako želimo i možemo. A možemo zahvaljujući vama. Vi, kao naši jedini donatori, jamčite nam neovisnost i omogućujete da se izravno, žestoko i nemilosrdno borimo protiv sve prisutnije političke korektnosti, tzv. woke antikulture, industrije laži u medijima i općenito sila Zloga.

Template Davor Dijanović

Dragi čitatelji Vigilare.info,

protukršćanska revolucija nastoji se na različite načine probiti u našoj zemlji. Hvala Bogu, „gdje obilova grijeh, obilova i milost“. Katolička kontrarevolucija, zahvaljujući Vašoj podršci, jača i sve se uspješnije suprotstavlja zlu.

Naši planovi za 2022. godinu vrlo su ambiciozni. Želimo stvoriti još više sadržaja i suprotstaviti se raznim ideolozima: duginim, crvenim i ateističkim. Koliko ćemo to moći ostvariti, ovisi samo o Vama. Stoga Vas, još danas, ljubazno molim za Vašu podršku.

Puno Vam hvala!

Urednik portala Vigilare.info
Template pater Dominik Kristijan Gerbic,

Izuzetno cijenim Vaš rad pa je i nova internetska stranica još jedan kvalitativan iskorak u pravcu izgradnje kulture života i priopćavanja istine. Poput odvažnih parezijasta usuđujete se pisati o bitnim temama koje crkveni „mainstream“ vješto zaobilazi. Parafrazirat ću riječi blaženoga, a svetoga, Alojzija Stepinca koje Vama odgovaraju, da Bog ljubi i podupire one koji djeluju, jer su predodređeni za borbu.

svećenik dominikanac
Template Dr. sc. Stipe Kljaić

Redovito pratim portal Vigilare.info. On je nastojanje da se povrati onaj izgubljeni duh Ecclesiae Militantis, katoličke kulture koja se bori na crti obrane vječnih i neprolaznih stvari od rušilačkog kaosa današnjice.

Dajući podršku ovom portalu možete biti sigurni da je uredništvo spremno suprotstaviti se nadirućoj struji čega je simbol lijevo-liberalna ideologija našeg vremena.

povjesničar i autor knjige „Povijest kontrarevolucije“
U nastavku se nalazi sustav za doniranje
Nakon što ispunite tražene podatke, bit ćete preusmjereni na doniranja.
Donirati je moguće putem:
Skeniranjem 2D bar kôda mobilnom bankovnom aplikacijom
Ispisom (print) HUB A3 uplatnice
(za doniranjem u pošti ili nekom drugom mjestu)
Doniranje putem sigurne PayWay aplikacije Hrvatskog telekoma
Za donacije iz inozemstva,
tu je PayPal
Naš prvi cilj
10.000,00
kuna
Do sada smo prikupili
150,00
kuna
1 Osobni podaci
Molimo popunite sva polja označena sa zvjezdicom (*)
Sukladno pravilima privatnosti, Vaši uneseni osobni podatci:
  • neće biti dijeljeni s trećim stranama
  • služe isključivo obradi podataka donacija
  • neće biti javno prikazani ako Vi za to ne date odobrenje.
Privola
Odaberite način doniranja
Odaberite željeni iznos
keyboard_arrow_leftPočetak
Odaberi načinkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Sa svakom Vašom donacijom bliži smo:

Hvala Vam!