Četvrtak, 28. ožujka 2024.

BOŠNJAČKI RADIKAL Bajrović branio Izetbegovićeve ratnohuškačke izjave, Luka Mišetić ga brutalno poklopio

Reuf Bajrović bivši je ministar energetike, rudarstva i industrije FBiH, a danas „politički analitičar”. Jako je aktivan na Twitteru gdje se opisuje kao netko tko je „protiv bolne, ali realne obnove kršćanske Europe“.

Bošnjački radikal Bajrović komentirao je tako i kritike prema kojima su izjave Bakira Izetbegovića o naoružavanju „ratnohuškačke“.

„Bakirova izjava o naoružavanju nije ratnohuškačka. Zašto? Pa zato što ovo slušamo stalno od Vučića: ‘Srbija jača vojsku kako je više nitko ne bi mogao ponižavati kao devedesetih i dvijetisućitih godina’. Odsustvo reakcije na Vučića je dokaz da se radi o hipokriziji!”.

Odvjetnik Luka Mišetić komentirao je Bajrovićev twit ovim riječima: „Uspoređujete predsjednika države koji govori o vojnim sposobnostima svoje zemlje s predsjednikom političke stranke koji se hvali da se pripremi za rat. Kruške i jabuke. Dodik i Čović nisu davali takve izjave o naoružavanju svojih lojalista. Samo Bakir”.

Nadamo se da je Mišetić svojim twittom dovoljno poučio Bajrovića o elementarnoj logici.

I mi ćemo dati svoj omaleni doprinos.

Izetbegovićevo naoružavanje primarno je usmjereno protiv Hrvata u Federaciji BiH, a ne protiv Srba čijeg predsjednika Bajrović spominje. Hrvatski politički vrh, osim toga, nikada nije prijetio Bošnjacima vojnim rješenjem. Štoviše, Hrvatska je spasila Bošnjake od genocida.

Dvadeset i sedam godina kasnije za zahvalu Bošnjaci negiraju tu pomoć, a Hrvate žele pretvoriti u nacionalnu manjinu negirajući im elementarna prava.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...