Četvrtak, 25. travnja 2024.

Došli smo do ekskluzivnih informacija zašto je HDZ izgubio izbore u Splitu!

Poraz u Splitu predstavlja veliki šok za sve vjerne HDZ–ovce… Napose za one koji su izašli da glasaju za kandidata Zorana Đogaša, ali razlog za poraz treba tražiti i u prošlim izborima, jer se historija ponavlja.

Temeljni razlog zašto je HDZ izgubio izbore je taj što su izbori održani u nedjelju! I prvi put 2021., pa tako i ove 2022.

U izbornoj noći 2021. razočarana HDZ-ovka rekla je razlog: „Moje mišljenje je da dosta naših građana nije pristupilo glasovanju s obzirom da je nedjelja i da su svi išli na selo“. Očigledno je potrebno da izbori budu neki drugi dan u tjednu.

Uz poraz na izborima, dr. sc. Vice Mihanović, poznatiji po znanju engleskog jezika (o čemu svjedoči snimka s televizije N1) i svome akademskom radu na Pomorskom fakultetu (podučavao je studente o financijama u pomorskom sektoru), odlučio je te 2021. dati ostavku na mjesto predsjednika splitskog HDZ-a.

Uz poraz HDZ–a, svjedoci smo da je pobjednik na splitskim izborima stranka političkog centra koja je prema svojim ideološkim postavkama klasična ljevica, ali se predstavlja kao “centar”. Još je žalosnija činjenica da je pobijedila stranka koja je imala aferu – ugledni član stranke dopisivao se s maloljetnicama iz Srbije.

U programu stranke „Centar“ piše da se zalaže za ekonomsko – socijalni liberalizam pa vidjeti ćemo u kojem smjeru će politički “centar” voditi grad Split.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...