Nedjelja, 01. listopada 2023.

Došli smo do ekskluzivnih informacija zašto je HDZ izgubio izbore u Splitu!

Ovaj poraz je šok za sve vjerne HDZ – ovce… Napose za one koji su glasovali za trenutnog kandidata Zorana Đogaša, ali razlog za ovakav poraz na izborima treba tražiti u razlogu za poraz na prošlim izborima za gradonačelnika Splita. Temeljni razlog zašto je HDZ izgubio izbore je zato što su izbori održani u nedjelju…. Na prošlim izborima je razočarana HDZ – ovka u centru splitskog HDZ-a rekla: „Moje mišljenje je da dosta naših građana nije pristupilo glasovanju s obzirom da je nedjelja i da su svi išli na selo“. Očigledno je potrebno da izbori budu neki drugi dan u tjednu.

Uz poraz na izborima, dr. sc. Vice Mihanović, poznatiji po znanju engleskog jezika (o čemu svjedoči snimka s televizije N1) i svome akademskom radu na Pomorskom fakultetu (podučavao je studente o financijama u pomorskom sektoru), je odlučio dati ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a u Splitu.

Uz poraz HDZ – a, svjedoci smo da je pobjednik na splitskim izborima stranka političkog centra koja je prema svojim ideološkim postavkama bliskija ljevici nego nekakvom političkom centru. Još je žalosnija činjenica da je takva stranka uz aferu (prije mjesec dana) u kojoj su se ugledni članovi stranke nemoralno dopisivali s maloljetnicama tako lako pobijedila u drugom krugu. U programu stranke „Centar“ piše da se zalaže za ekonomsko – socijalni liberalizam pa vidjeti ćemo u kojem smjeru će navedena stranka voditi grad Split.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...