Petak, 26. travnja 2024.

KOJI JE PRAVI PROBLEM KATARINE KAĆUŠE PEOVIĆ? Polupismenost ove kroatistice je jedan problem, a drugi je…

Šefica (pre)Radničke fronte Katarina Peović, od milja zvana Kaćuša ili Kata Šmajser, neumorno širi progresivne ideje. Vrlo je uporna i dosljedna.

Sada kada je to u modi, ona bi tzv. pravo na abortus inkorporirala u Ustav Republike Hrvatske. Na jednoj njezinoj objavi na Facebooku tako čitamo:

Markićka i Batarelo su dežurne babaroge ali pravi problem je privatizacija zdravstva!!

Danas je Radnička fronta održala prosvjednu šetnju do Markovog trga s porukom “Pobačaj u Ustav”. Zbog nepoznatog razloga svi članovi i članice bili su intervjuirani i popisani od strane policije.

Okupili smo progresivnu opoziciju i prikupljamo potpise za saborsku proceduru vraćanja prava na pobačaj u Ustav iz kojeg je to pravo izbačeno 1990. godine. Najprije idemo u Sabor a onda ako je potrebno na referendum!

Nedostupnost pobačaja je posljedica formalnih i neformalnih privatizacija zdravstva, oportunizma liječničkog lobija i zdravstvene administracije. Zato je potrebno ukinuti “dvojni rad” liječnika u javnom i privatnom zdravstvu i omogućiti da pobačaj bude besplatan.

zato je RF uputio Vladi prijedlog izmjena i dopuna Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju i Zakona o zdravstvenoj zaštiti”.

Čini nam se da Kata Šmajser ima dva velika problema. Prvi je polupismenost. Naime, ova sveučilišna profesorica I KROATISTICA očito ima velikih problema sa zarezima ispred suprotnih veznika. U gornjem Facebook statusu nedostaje najmanje pet zareza.

Drugi je problem taj što zagovara zločinačke ideologije. Prva takva ideologija je komunizam koji je u svijetu pobio više od sto milijuna ljudi.

Druga zločinačka ideologija je ideologija abortizma. Ubijanje nerođene djece najveći je zločin našega vremena.

Ima Kata šmajser i mnogih drugih ingenioznih ideja, posebno na području ekonomije, no tim ćemo se besmislicama pozabaviti drugi put.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...