Subota, 15. lipnja 2024.

Poziv na molitvu za ozdravljenje Ante Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona

Poštujući privatnost i dostojanstvo obitelji Marka Perkovića Thompsona do sada na našemu portalu nismo pisali o teškoj zdravstvenoj situaciji njegova sina Ante. Na dan kad smo doznali za bolest pozvali smo na molitvu za njega, ali nismo navodili ime. Sada kada je na službenoj Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona objavljen poziv na molitui mi se pridružujemo i javno pozivamo na molitvu za ozdravljenje Ante Perkovića.

Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona
Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Ante Mihaela Perković, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. „Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!” (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. „Mnogo može žarka molitva pravednikova” (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol.
Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!
Molitva za ozdravljenje
Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja, Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu, a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen.
(Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu,tko može).
(p. Mijo Nikić)

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...