Petak, 26. travnja 2024.

BAKIĆ RAZVALIO OŠTROMJERAŠA “NINDŽU”: “Nasilje, divljanje na FB i okupljanje sljedbice”

Matematičar i poduzetnik Nenad Bakić ponovno se na svome Facebooku osvrnuo na postupke oštromjeraške sekte za vrijeme korona-krize i podsjetio koje su sve mjere ovi zahtijevali. Objavu prenosimo u cijelosti. (Vigilare)

MORAL I INTELIGENCIJA OŠTROMJERAŠA

Notorni Nindža – ‘Mali Rudan’ je uveo verbalno nasilje u pandemijske rasprave u Hrvatskoj, a traži iz svojejazbine za nas: lockdown, potvrde, prekid školovanja djece, maske… iako samo oni s najmanje sreće u razmišljanju još vjeruju u takve stvari, oko sebe okuplja sekticu najfanatičnijih i/ili smanjenog samopuzdanja.

INTELIGENCIJA: Vjeruje u zero-covid koji se postiže nošenjem potkape?! Ne vjeruje u asimptomatski prijenos, vjeruje u maske? Možda je baš jako inteligentan, pa vidi ono što mi ne vidimo.

MORAL: Baš kad se razvija britanski soj, turistički putuje u Hrvatsku i krši mjere pri ulasku jer štedi na testiranju. (Inteligencija: sam to priznaje.)

Dakle, ovaj tip je pisao puno agresivnih, difamirajućih poruka o našoj djeci i oko sebe okupljao slične – s kojim pravom? Zagovarao obavezno cijepljenje (dakle – i djece) tako da je tražio iz svoje jazbine da u Hrvatskoj ostanu bez posla ljudi koji se nisu cijepili. Itd.

Sve se više čini kako je ovaj tip dobio neki zadatak na svom notornom Imperial Collegeu, recimo kao propagandist za Hrvatsku. Kako je analitički i znanstveno potpuno jalov u ovoj temi, valjda mu nije preostalo ništa nego nasilje, divljanje na FB i okupljanje sljedbice?

P.S. Sve o ovom napuhanku možda govori ovaj ‘je li’ na kraju. Znanost, kmetovi!

 

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...