Subota, 20. travnja 2024.

BOLESNO! Četvertogodišnja djevojčica najavljuje svoju ‘promjenu spola’ na ‘povorci ponosa’

“Charlie Danger” Lloyd je djevojčica iz Britanske Kolumbije u Kanadi. Ima četiri godine, a na tzv. Povorci ponosa u Vancouveru 31. srpnja, gdje je bila u šetnji sa svojom bakom, ispalila je plavi top za otkrivanje spola kako bi najavila da će prijeći u muško.

Kako je to četverogodišnje dijete shvatilo „da je rođeno u pogrješnom tijelu“ teško je shvatiti. Djeca te dobi ne razumiju takve stvari.

Ipak, majka ove djevojčice je potvrdila želju svojega djeteta da bude dječak. Kaže da Lloyd – predškolac – koristi zamjenicu on premda djeca te dobi ne znaju što su zamjenice. Nakon što je top na povorci opalio Charlie je, kaže majka, skakao od radosti dok je gomila klicala. Nije mogao (mogla?) vjerovati kakvu ljubav i potporu su mu iskazali slučajni prolaznici.

Lloydova majka kaže i da je predškolac želio biti dječak od svoje druge godine. Dodaje da je otkrivanje rodnog topa na tzv. Povorci ponosa u Vancouveru bila Lloydova ideja i da je razlog zašto su ona i drugi znali da je Lloyd dječak taj što je kao mala često govorila da želi izgledati “baš kao tata” i inzistirala na tome da je dječak. Prijelomna točka nije bilo samo igranje s dječacima i dječačko ponašanje, već i činjenica da je htjela skratiti kosu, piše LifeSite News.

Na temelju toga što je žensko dijete od 3-4 godine više voljelo muško društvo (a mala djeca imaju svakve ideje i hireve), htjelo skratiti kosu i biti kao tata – mater je zaključila da je djevojčica zapravo dječak. I ne samo to, predložila mu je da bude dječak, razglasila tu priču na društvenim mrežama i poslala ga s bakom na paradu.

Sljedeći je korak vjerojatno promjena spola, blokatori puberteta itd., pri čemu postoji niz slučajeva u kojima su ljudi koji su primali tretmane za promjenu spola kasnije imali velike psihičke poteškoće, ali i zdravstvene probleme.

Ideologija kulture smrti, koja se manifestira na sve više načina, sve više cilja na djecu. Poticanje promjene spola je dio te ideologije, a ujedno i simptom potpune dekadencije zapadne civilizacije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...