Petak, 26. travnja 2024.

BOŠNJAČKI PLAN: Glasovanje na predstojećim izborima u BiH za povratnu kartu autobusom

Bošnjaci su odlučili pod svaku cijenu da dobiju predstojeće izbore (imati dva predsjednika u Predsjedništvu je pitanje časti). Tako ste prošloga tjedna mogli pročitati u objavi Centra za dijasporu „Mreža“ kako će se organizirati besplatni prijevoz iz Europske unije za one građane Bosne i Hercegovine koji se nisu uspjeli registrirati za opće izbore 2022.

Ovdje prenosimo njihovu objavu u cijelosti:

„Centar za dijasporu ‘Mreža’ će u suradnji s muslimanskim vjerskim općinama, kulturnim centrima i gospodarstvenicima organizirati prijevoz glasača iz brojnih gradova Europske unije do redovnih glasačkih mjesta u domovini na kojima mogu ostvariti svoja prava. U narednom razdoblju objavit ćemo gradove iz kojih će ići organizirani prijevoz, te kontakt podatke za prijavu”, stoji u objavi udruženja kojega vodi Adis Tanović.

Objavu je prenijela Anadolu Agency (AA), koja se kao turski medijski predstavnik u Bosni i Hercegovini majčinski brine da se provodi bošnjačka politika. Zanimljivo je istaknuti kako je rok za prijavu na glasovanje na predstojećim izborima istekao 19. srpnja u ponoć u skladu s uputama Centralne izborne komisije Bosne i Hercegovine. Predstojeći izbori u Bosni i Hercegovini trebali bi se održati 2. listopada.

Bošnjaci koji žive u zemljama Europske unije će na ovim izborima glasovati da dobiju povratnu kartu autobusom, a Hrvati zbog postojećeg izbornog zakona mogu očekivati da će im se nakon izbora navući luđačka košulja bošnjačkim izborom hrvatskog člana Predsjedništva.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...