Petak, 19. travnja 2024.

Dođite na prvu heteroseksualnu paradu ponosa!

Danas su u Zagrebu organizatori prve heteroseksualne parade ponosa održali konferenciju za medije u restoranu „Palfi“ kako bi javnost upoznali sa ciljevima inicijative. Na konferenciji su govorili Alin Kavur (organizator inicijative), Ljiljana Dragić i poduzetnik Željko Tokić (koji financijski podržava ovu paradu ponosa). Dr. med. Herman Vukušić, jedan od voditelja inicijative, je zbog bolesti bio spriječen sudjelovati na konferenciji za medije.

Voditelji inicijative su predstavili razloge zbog kojih nam treba prva heteroseksualna parada ponosa. Napomenuli su da smo svjedoci rodne ideologije koja je ušla na velika vrata u Hrvatsku. Najbolji primjer za to je osvajanje medijskog prostora (članci o rodnom identitetu), a lobisti rodne ideologije sada su odlučili proširiti svoj utjecaj kako u obrazovanju tako i u zdravstvenom sektoru.

Primjeri mnogih zemalja u Europi (kao Švedske) pokazuju da promjena spola korištenjem kemijskih sredstava za blokadu razvoja kod mladih muškaraca i žena izaziva nepopravljive psihološke i fizičke posljedice. Iz tih se razloga u sve više zemalja zabranjuje promjena spola do punoljetnosti. U drugom dijelu konferencije odgovarajući na pitanja novinara svi inicijatori inicijative su zaključili kako je krajnje vrijeme da se zaustavi širenje rodne ideologije.

Inicijativa se ne zalaže samo za održavanje prve heteroseksualne parade ponosa, nego i za to da se zakonom regulira dobna granica u postupcima promjene spola kao i da promjena spola bude odobrena isključivo punoljetnim građanima. Isto tako smatraju da se u vrtićima i školama, ali i u svim ostalim institucijama u kojima se radi s maloljetnicima, zabrani promocija rodne ideologije koja se pokazala pogubnom.

Ako želite zaustaviti rodnu ideologiju prije nego što učini nepopravljivu štetu mnogobrojnoj djeci, pridružite se ovoj inicijativi na prvoj heteroseksualnoj paradi ponosa u Zagrebu. Inicijativa će se održati 8. listopada u dvanaest sati na Trgu bana Josipa Jelačića. Organizatori inicijative vas pozivaju da dođete u što većem broju.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...