Četvrtak, 25. travnja 2024.

Matt Walsh razotkrio transrodnu bolnicu, ljevičari ga prijavili FBI-u

Borba protiv sakaćenja i operacija za promjenu spola djece, pod krinkom „brige za afirmaciju djece”, postala je nulta točka u kulturnim ratovima. Bilo da ga volite, mrzite ili ste ravnodušni, Matt Walsh pomaže da vodimo bitku protiv transrodne ideologije.

Njegov dokumentarac What Is a Woman predstavljao je veliku promjenu u razgovoru o transrodnoj ideologiji čak i kod mnogih vođa Republikanske stranke, a činjenice iznesene u filmu bile su vrijedne pažnje jer predstavljaju suprotstavljanje transrodnom lobiju.

Jedan od aspekta toga filma je bio razotkrivanje „trans bolnica” radi promjene spola djece. U filmu je prikazana dječja bolnica u Bostonu, koja je poslije dospjela na naslovnice američkih časopisa. Sada je Matt Walsh krenuo govoriti o bolnici za transrodne osobe u Nashvilleu (Tennesseeu) koja se našla u centru pozornosti američke javnosti.

Navodno je ova bolnica s radom započela 2018., ne da bi se pomoglo djeci, već zato što na djecu gleda kao na priliku za „veliku zaradu“ koja uključuje mnogo naknadnih sastanaka. To je ono što mnogi od nas cijelo vrijeme ističu. Na kraju dana, ova žurba da se djevojčicama odsijeku grudi i napumpaju ih lijekovima koji ih kemijski kastriraju zapravo je zarađivanje novca. To je još jedan izvor prihoda za profesionalnu medicinsku zajednicu koja je odlučila baciti svoja načela u zahodsku školjku za dodatni dolar i nekoliko pohvala ljevičara.

Ovdje možete pogledati video u kojem liječnica iz transrodne bolnice u Nashvilleu govori o “velikoj zaradi” u vezi promjene spola:

Ovdje je isto tako u igri pitanje samih sloboda, jer se tjera transrodne pacijente da dolaze na konzultacije i prijave pogrješno mišljenje liječnika ako ga slučajno ne oslove prema rodu. Ovdje nema stvarnih izbora za liječnike/ice. Ili će „afirmirati”, čak i ako to znači sakatiti dijete i uništiti mu život ili će se suočiti s profesionalnim posljedicama. Takve stvari su sve češće u mnogim velikim medicinskim centrima i samo je pitanje vremena kada će se ovo proširiti na cijelu zemlju.

Na kritiku koju je Matt Walsh uputio ovoj bolnici uslijedio je odgovor da su brzo pročistili svoju internetsku stranicu i društvene mreže od nepoželjnog sadržaja za javnost. Ipak, transrodna bolnica u Nashvilleu je ostavila nesmotreno video na YouTube kanalu koji potvrđuje što rade. Ovi grabežljivci žele biti u mogućnosti raditi ono što rade bez suočavanja s pritiskom javnosti zbog toga. To je posebno mučno. A Matt Walshu možemo zahvaliti na tome što je ovo ugledalo svjetlo dana.

Ovdje i ovdje možete pogledati video uratke u vezi promjene spola u „transrodnoj bolnici” u Tenesseeu:

Naravno, pripadnici ljevice su na snimku koju je Walsh objavio odgovorili ne kao normalna ljudska bića, nego prijavom Walsha FBI-u. Ne, ne šalim se.

Ideja da savezna policija treba loviti one koji se koriste pravom slobode govora na način koji se drugima ne sviđa je tiranska. Ali upravo je to ljevica postala danas. Oni doista vjeruju da bi svatko tko se bori protiv njihove štetne ideologije trebao biti u zatvoru. Pretpostavljam da ćemo vidjeti hoće li ih FBI poslušati.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...