Četvrtak, 28. ožujka 2024.

UZ SOTONSKE PORUKE: Vandalizirana katolička bolnica na području Denvera

Osumnjičenik je brzo uhićen za vandalizam nad katoličkim pro-life medicinskim centrom (katoličkom bolnicom) u području Denvera. Nije jasno je li klinika bila ciljana zbog svoje pro-life katoličke misije, ali su različiti grafiti na zgradi bolnice uključivali referencu na Sotonu i stilizirani prikaz Sotone.

„Tužni smo što moramo reći da je naša bolnica upravo vandalizirana“, stoji u priopćenju medicinskog udruženje Bella Health + Wellness (25. rujna). A kao dokaz su na Facebooku objavili nekoliko fotografija koje pokazuje grafite. „Kad biste danas mogli odvojiti trenutak i moliti se za našu misiju, naš tim i njihove obitelji te naše pacijente, bili bismo Vam vrlo zahvalni!”.

Medicinsko udruženje tražilo je pomoć za popravak zgrade prije nego što pacijenti stignu u ponedjeljak ujutro.

Medicinsko udruženje Bella je neprofitna medicinska ordinacija koja djeluje u skladu s katoličkim naukom. Nadbiskup Samuel Aquila iz Denvera pohvalio je njezino pokretanje u prosincu 2014., a udruženje je posebni naglasak u medicinskoj srbi stavilo na ginekologiju i pedijatriju.

Prema njihovoj web stranici, medicinsko udruženje Bella je 2021. je primilo više od tisuću sedamsto pacijenata i pružila besplatnu njegu u vrijednosti od gotovo dvjesto pedeset tisuća dolara.

„Medicinsko udruženje Bella ima misiju dostojanstveno zaštiti život“, stoji u priopćenju bolnice na njihovoj naslovnoj web stranici. „Vjerujemo da pružatelji usluga i pacijenti zaslužuju da se postupa u skladu s katoličkom etikom”.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...