Srijeda, 24. travnja 2024.

Jeste li znali da sve više muškaraca voli nositi štikle?

Na portalu index. hr nedavno je izašao članak „Simbol moći i statusa: Sve više muškaraca nosi štikle, što očigledno ukazuje na trend da sve više muškaraca želi nositi cipele s visokom petom“, napose dizajneri.

Zanimljivo je da su nakon „prekrasnih“ slika na kojima smo mogli vidjeti muškarce kako „ponosno“ nose štikle imali anketu s pitanjem „Što mislite o ovom trendu?“. Možda nevjerojatno zvuči, ali čak dvadeset pet posto glasova od četiri tisuće glasača smatralo da je to odlično, točnije „super, podržavam, neka svi nose što žele“.

Na um mi je došla jedna misao dok sam čitao ovaj članak… Ako sve više muškaraca voli nositi štikle kako to da ih nikad ne susretnemo, prema članku se čini da su svuda oko nas. Očigledno je riječ o projektu male manjine kojom se želi većini stanovništva nametnuti nešto nenormalno kao normalno, a uz to veliki broj lajkova, podjela i klikova se skupio na članku, što je danas očito jedini cilj mnogih medijskih portala.

U zaključku prikaza možete vidjeti jednog od tih „hrabrih“ i progresivnih muškaraca, točnije njegov modni odabir pa neka muškarci sami prosude žele li nositi ovakvo nešto. Ovdje možete vidjeti fotografiju.

Ovakav stil odijevanja bit će uskoro popularan kao što su i štikle, u to sam siguran!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...