Srijeda, 24. travnja 2024.

Kanye West još jednom odlučno nastupio protiv pobačaja!

Rap ikona, modni mogul i milijarder Kanye West ponovio je svoj dobro poznati pro-life stav tijekom intervjua s Tuckerom Carlsonom u četvrtak, navodeći da je veliki broj afroameričke djece ubijen svaki dan u New Yorku.

„Ne zanimaju me odgovori ili stavovi ljudi, brine me činjenica da je u New Yorku u ovom trenutku više pobačenih crnačkih beba nego rođenih. Razlog za pedeset posto smrti Afroamerikanaca u Americi je pobačaj. Tako da me stvarno nije briga za reakcije ljudi, ja nastupam za jednu osobu u publici, a ta osoba je Bog“.

Ovdje možete vidjeti jedan mali dio intervjuu s Tuckerom Carlsonom.

Pro-life stav Kanyea Westa poznat je javnosti već godinama. Na primjer, 2020. rekao je u podcastu Joea Rogana da se pobačaj koristi kao sredstvo za ubijanje crne rase i za kontrolu stanovništva.

„Dopustite mi da pričam o Planned Parenthood. Posljednja brojka koju sam vidio pokazuje da je u Americi bilo 210.000 smrtnih slučajeva uzrokovanih COVID-om. I kamo god idete, vidite nekoga s maskom na licu… S kulturom pobačaja dnevno se ubije nekoliko tisuća crnačke djece“, rekao je Kanye West tijekom intervjua s Joeom Roganom.

„Živimo u razdoblju genocida. Dakle, više je afroameričke djece umrlo od veljače, nego što je ljudi umrlo od COVID-a, a svi nose maske”, nastavio je reper. „Dakle, pitanje je zašto zatvaramo oči? Mediji mogu kontrolirati, puno puta kontroliraju aspekte života do kojih nam je stalo”.

U rujnu 2020. Kanye West je rekao Nicku Cannonu u emisiji Cannon’s Class da korporacija za pobačaje Planned Parenthood ubija Afroameričku djecu strateški i namjerno.

„U zadnjih pedeset godina dvadeset dva milijuna Afroamerikanaca ubijeno je pobačajem strateški i namjerno. Planned Parenthood je doveden u afroameričku zajednicu kako bi se ubijali crnci“, rekao je Kanye West.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...