Petak, 19. travnja 2024.

Otvara se LGBT vrtić, u pozadini 86-godišnji promicatelj legalizacije pedofilije

Dva dječja vrtića bit će pokrenuta 2023. godine u berlinskoj četvrti Schöneberg. Cilj im je stalno suočavanje djece s LGBT sadržajima. Dio djece koja će ići u vrtić odgajaju homoseksualni, biseksualni ili transrodni parovi ili kolektivi, dio heteroseksualni parovi, koji, međutim, prema ideologiji dženderizma, žele omogućiti svojoj djeci da „odluče“ o svom spolu. .

Vrtići će djelovati u sklopu šire ustanove. Također će uključivati ​​višegeneracijski dom za homoseksualne, biseksualne i transseksualne osobe.

Među učiteljima će biti mnogo ljudi s teškim seksualnim poremećajima.

Osamdesetogodišnjak Rüdiger Lautmann sjedi u upravnom odboru organizacije koja je odgovorna za cijelu inicijativu. Lautmanna Nijemci poznaju kao promicatelja pedofilije, a deklarirani je homoseksualac.

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća zagovarao je legalizaciju seksa s djecom. S druge strane, Lautmann je 90-ih godina tvrdio da postoji „zdrava“ pedofilija. Ustvrdio je kako treba razlikovati spolno zlostavljanje djece od seksualnih kontakata s djetetom koji se odvijaju uz pristanak maloljetne osobe. Izrazio je žaljenje što djeca koja su u vezi s odraslom osobom to moraju skrivati ​​od bližnjih – a za njih je to… psihičko opterećenje.

Do sada je u ustanovi prijavljeno oko 60 djece.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...