Utorak, 30. travnja 2024.

Ravnateljica Bostonske rodne bolnice kaže da se blokatori puberteta koji uzrokuju neplodnost daju „kao slatkiši“

Blokatori puberteta mogu uzrokovati neplodnost, no daju se djeci „kao slatkiši“, priznala je ravnateljica Bostonske dječje rodne bolnice u video za vrijeme održavanje prezentaciji (iz listopada 2020.) do kojega je došao Breitbart News.

Jeremi Carswell, ravnateljica bolnice, također je priznala da se ne konzultira uvijek sa stručnjacima za mentalno zdravlje prije nego što djeci daje lijekove.

Možda najšokantnija činjenica je bila kada je Carswell za vrijeme držanja prezentacije priznala da se ne mora nužno konzultirati sa stručnjacima za mentalno zdravlje prije nabave lijekova za blokiranje puberteta iako je prethodno priznala da mogu sterilizirati djecu.

U drugoj prezentaciji s konferencije AETH 2021., Carswell napominje da se savjetuje sa stručnjacima za mentalno zdravlje za operacije, ali „ne toliko za blokatore puberteta“, unatoč činjenici da oni mogu sterilizirati djecu.

Također je rekla sudionicima konferencija da je Bostonska dječja bolnička multispecijalizirana institucija za spolove, čija je ona ravnateljica, doživjela nagli porast broja pacijenata koje prima. Carswell je pokazala grafikon koji prikazuje broj novih pacijenata po godinama i kaže: „Završili smo 2017. tako da smo popunili svoje kapacitete za primanje pacijenata“.

Novinari Breitbart Newsa prethodno su otkrili da je Carswell primala financijsku naknadu od Endo Pharmaceuticalsa, proizvođača lijeka za blokiranje puberteta. Ona je samo jedna od nekoliko ravnateljica dječjih rodnih klinika koje su dobile naknadu od proizvođača blokatora puberteta. Mnoge dječje rodne bolnice diljem zemlje, posebice one koje nude ono što eufemistički nazivaju „njegom koja afirmira spol“, sponzoriraju brojne parade ponosa.

Carswellovi komentari objavljeni su na video stranicama konferencije AETH za 2020. i 2021., čiji je domaćin Institut Fenway. Konferencija 2022. održava se od 14. do 16. listopada, a namijenjena je „obuci cijelog zdravstvenog tema u pružanju odgovarajuće i pouzdane rodno afirmativne zdravstvene skrbi, utemeljene na dokazima istraživanja i najboljim kliničkim praksama“.

Američka liječnička udruga nedavno je pozvala Ministarstvo pravosuđa da „istraži i procesuira“ novinare i komentatore koji se protive kampanji za normalizaciju dječje transrodnosti. Što pokazuje vezu i povezanost između transrodnog aktivizma, farmaceutskih kompanija i liječnika.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...