Utorak, 23. travnja 2024.

TRUMP: Amerika je postala komunistička i policijska država!

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump u ponedjeljak je oštro osudio upotrebu federalne ovlasti za provođenje zakona koju koristi Bidenova administracija za ušutkavanje zagovornika života. Rekao je da su nedavne teško naoružane racije FBI-a protiv zagovornika života dokaz da je za vrijeme mandata Joea Bidena Amerika postala komunistička država.

Četrdeset peti predsjednik Sjedinjenih Američkih Država rekao ovo je rekao tijekom govora u ponedjeljak u međunarodnoj zračnoj luci Dayton u Vandaliji, Ohio, gdje je podržao republikanske kandidate, uključujući kandidata za američki Senat J. D. Vancea.

Tijekom poduljeg obraćanja, Trump je snažno nagovijestio da se planira ponovno kandidirati za predsjednika na izborima 2024. i upozorio je da Amerika pod Bidenovom administracijom teži prema komunističkoj diktaturi..

„Jedan od najgorih i najzlokobnijih aspekata Bidenove administracije odobravanje je korumpiranosti našeg pravosudnog sustava i zanemarivanje vladavine prava“, rekao je Trump sudionicima skupa.

„Radikalni demokrati zatvaraju pro-life aktiviste, progone  političke protivnike i neistomišljenike, ušutkavaju one koji se ne slažu i koriste svu snagu vlade za provođenje zakona i medijskih institucija za promidžbu kako bi pokušali poraziti naš pokret”, rekao je Trump.

Komentari bivšeg predsjednika dolaze nakon što su dramatična FBI-eva uhićenja brojnih pro-life zagovornika ove godine dospjela na nacionalne naslovnice, uključujući uhićenja oca sedmero djece, katolika Marka Houcka u rujnu zbog navodnog kršenja Zakona o slobodi pristupa klinikama (FACE).

Trump je u zaključku svoga govora rekao da republikanci moraju preuzeti kontrolu nad Zastupničkim domom i Senatom (2022.) i vratiti Bijelu kuću (2024.) te je ponovio svoje ranije obećanje da će „ukinuti sve COVID mjere i karantene i ponovno zaposliti svakog domoljuba koji je otpušten iz vojske (jer se nije htio primiti cjepivo) uz ispriku i isplatiti mu zaostale plaće”.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...