Srijeda, 24. travnja 2024.

UŽAS: Ursula van der Leyen želi nametnuti prodaju djece u Europskoj uniji!

Daleko od stanovnika europskih zemalja, unutar same Europske komisije u Bruxellesu, Ursula van der Leyen, njezina predsjednica, u tajnosti je iznijela projekt „Međusobnog priznavanja”. Cilj projekta je da sve države članice Europske unije priznaju istospolni brak, potpomognutu oplodnju bez oca i surogat majčinstvo (surogat majčinstvo, odnosno praksu surogat majki). Plan je da kada zakoni budu priznati u jednoj zemlji, budu priznati u svim ostalima.

Međutim, prema Ugovoru o funkcioniranju Europske unije (TFEU), redefiniranje obitelji nije dio europskih nadležnosti, nego je svaka država suverena u tom području. Upravo pod izlikom slobodnog kretanja ljudi Ursula van der Leyen pokrenula je ovaj projekt. U stvarnosti nema potrebe za ovim tekstom jer se građani Europske unije mogu naseliti gdje žele.

Provedbom ovog projekta olakšala bi se i višestruko povećala trgovina ljudima generirana surogat majčinstvom. Bilo bi još mnogo više izrabljivanih žena i djece koji bi bili naručeni, kupljeni i odvojeni od svojih majki. Ironija je da je Emmanuel Macron, unatoč tome što je tvrdio da se protivi surogat majčinstvu, iskoristio francusko predsjedanje Europskom unijom u prvoj polovici 2022. da ubrza pripreme za ovaj europski projekt! Mobilizirajmo se da kažemo ne ovoj trgovini ljudima!

Ovdje možete pogledati video o novom projektu koji se želi provesti u Europskoj uniji.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...