Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Vukušić: Sljedbenici rodne ideologije o njoj ne žele javno diskutirati

Dana 04. studenog 2022. godine u Hrvatskom novinarskom domu održan je okrugli stol pod nazivom „Rodna ideologija u Hrvatskoj: mit ili stvarnost?“.

Stol su organizirali udruga „Hrvatska mati“ te inicijativa Zagreb Straight Pride (ZSP), a kao govornici sudjelovali su: predsjednica udruge „Hrvatska mati“ Ljiljana Dragić, predsjednica udruge „U ime obitelji“ dr. Željka Markić, potpredsjednik udruge „Vigilare“ dr.sci. Ivan Mihanović, član inicijative ZSP Darijo Žepina i moja malenkost.

Stolu se nisu odazvali gradonačelnik Grada Zagreba, Tomislav Tomašević sa suradnicima, a poziv na dijalog otvoreno su bojkotirale udruge koje predstavljaju LGBTQ populaciju, „KolekTIRV“ i „Dugine obitelji“ te udruga Status M koja po zagrebačkim vrtićima „propitkuje rodne stereotipe“.

Štoviše, aktivističke udruge LGBTQ orijentacije u svojim „obrazloženjima“ za svoj nedolazak prozvale su organizatore da su „neupućeni u modernu znanost“ te da je rodna ideologija „teorija zavjere Katoličke crkve“?????

Istina je naravno potpuno drugačija, a to je da ako već ne možeš ušutkati i zaplašiti svakoga tko se javno usudi prozvati narativ rodne ideologije (što su već pokušali u mom slučaju!), a suočen si s nedostatkom znanstvenih argumenata i sve većeg broja živućih dokaza o društvenoj i zdravstvenoj štetnosti rodne ideologije, onda skup ignoriraš…..

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...