Subota, 27. srpnja 2024.

Udruga GROZD: Spolni odgoj da, ali ne od njih. Roditelji se moraju što prije pobuniti

Imajući u vidu najnoviju kampanju za uvođenje spolnog odgoja u Gradu Zagrebu, kao i zanimljive okolnosti da je baš ovih dana ‘seksolog’ Aleksandar Štulhofer dobio nagradu instituta zloglasnog pedofila Alfreda Kinseyja, a ginekologinja Jasenka Grujić Koračin, koja promiče ubijanje nerođene djece, nagradu Grada Zagreba, očito je da svjedočimo novim pokušajima ljevičara da još jednom ideološkom indoktrinacijom – liberalnim spolnim (pre)odgojem – ovladaju umovima i dušama hrvatske djece.

U toga reagirala je Udruga Glas roditelja za djecu – GROZD koja je u svojem priopćenju navela da se već trideset godina bave spolnim odgojem mladih i za to se i zalažu, kao i to da su suglasni s pitanjem na plakatima „Djeca uče o seksualnosti, pitanje od koga“, no ističu da je pitanje zašto bi djeca o spolnosti trebala učiti baš od njih?

U priopćenju navode da ono što CESI pokušava uz pomoć stranke Možemo je izrazito opasno nametanje njihovih stavova našoj djeci. „To je čista kampanja rodne ideologije i promocija LGBT ideja. Kamo to vodi mogli smo vidjeti na ovogodišnjoj Euroviziji“, objašnjavaju iz GROZD-a.

Takav pristup koji se temelji na neznanstvenoj teoriji roda i bezvrijednosnom gledanju na spolnost ne postiže proklamirane ciljeve, već samo širi destrukciju. Osim što se već desetljećima pokazuje da se njime ne smanjuje već samo povećava problem spolno prenosivih bolesti i maloljetničkih trudnoća, sada su i sve očitije pogubne posljedice guranja ideje promjene spola među mladima u njihovoj najosjetljivijoj dobi razvoja.

Koliko samo djece na Zapadu, a to dolazi i u Hrvatsku, ide na tzv. promjenu spola pa se poslije žele vratiti, ali ne mogu, i imaju trajne zdravstvene i psihičke posljedice?

Ranije su mogli pričati lijepe priče o stručnjacima u svom programu i ljudi su im vjerovali, ali sada se vidi kamo vodi njihovo ‘seksualno obrazovanje’. No, oni ne odustaju već i dalje žele djeci, i to kroz školu, nametati svoje društvene koncepte, nadajući se da je većina roditelja još neupućena i da će im dopustiti i prepustiti svoju djecu da ih (pre)odgajaju.

U zaključnoj poruci upozoravaju da treba upozoriti roditelje i širu javnost na ovu kampanju i na to tko stoji iza nje i s kojim namjerama.

Roditelji bi se trebali pobuniti, i to odmah, prije nego nakon što propaganda, ne samo kroz medije, nego sada i kroz školu, pojača svoj (pogubni) utjecaj na djecu.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...