Subota, 27. travnja 2024.

Kevin Sorbo osuđuje pobačaj

Glumac Kevin Sorbo zaplakao je dok je čitao priču o medicinskom bratu koji je jednog dana na poslu bio pozvan da pomogne u pobačaju nerođene bebe u drugom tromjesečju. Znajući da čovjekovu užasnu priču treba podijeliti s drugima, pristao je pomoći pro-life organizaciji Choice42 da je ispriča kroz novi film The Procedure.

„Potrebno je da svaka pojedinačna osoba na svijetu to vidi, da se probudi pred užasom onoga što smo učinili u posljednjih pedeset godina bebama u maternici“, rekao je Sorbo u intervju za Faithwire.

Kevin Sorbo (koji je javnosti poznat po ulogama u seriji Hercules i filmu God’s Not Dead) posudio je glas za četverominutni animirani film. U kojem medicinski brat na ultrazvuku gleda kako se nerođena beba bori za život dok ga liječnik komada ud po ud. Medicinski brat je ubrzo nakon toga dao otkaz na poslu, ali, prema organizaciji Choice42, i dalje se osjeća progonjen bebinom nasilnom smrću više od dvadeset godina kasnije.

„Pročitao sam njegovu priču i rasplakao sam se dok sam čitao čemu je morao svjedočiti, jer nije želio biti dio toga”, rekao je Sorbo za Faithwire. „Opisao je što se točno događalo s bebom koja se pokušavala sakriti od liječnika s medicinskim priborom koji je prvo otkinuo ruku, pa nogu, pa drugu ruku… gledajući kako beba umire i otkucaji srca prestaju”.

Sorbo je rekao da je film, koji je producirao novi streaming servis LOOR, „nevjerojatno snažan“ jer prikazuje nasilje pobačaja. „Stvarno je nevjerojatno i jadno da već generacijama ispiremo mozak da bismo rekli da je to u redu”, rekao je glumac. „To je ubojstvo i toliko me ljuti pomisao da su ljudi toliko neosjetljivi na ubojstvo drugog ljudskog bića. Nevjerojatno je što radimo…”.

Otkako je objavljen ranije ovog mjeseca, animirani film The Procedure je prikupio više od 75.000 pogleda na YouTubeu i više od 50.000 na Twitteru. Organizacija Choice42 izrazila je nadu da će film pomoći ljudima da shvate istinu o tome što pobačaji čini „djeci u maternicama“. Cilj filma je educirati javnost i „potaknuti ljude da hrabro govore o kršenju ljudskih prava, iako se to smatra politički nekorektnim”. Ovdje možete pogledati film dok ga lijevi mainstream inkvizitori ne zabrane.

Izvor

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...