Subota, 18. svibnja 2024.

Kampanja „Za Krista i domovinu“ – o čemu je riječ?

Na nekim portalima (dnevno.hr, zagreb.info) danas je objavljena vijest da su pojedini građani dobili poštanske pošiljke Zaklade Vigilare, ali sa sadržajem Erste banke nakon čega je utvrđeno da se radilo o tehničkoj pogrješci u tiskari.

Drugačije se ni ne može objasniti pošiljka čija forma (kuverta) i sadržaj nemaju nikakve međusobne veze, baš kao što ni ove dvije organizacije ne dijele zajednički svjetonazor.

Štoviše, već se više puta pokazalo da je ova banka veliki promicatelj sodomitstva i (trans)rodne ideologije u Hrvatskoj od koje psihički i tjelesno stradavaju ljudi raznih uzrasta diljem svijeta, posebno mnoga djeca i mladi, a protiv čega se Vigilare i njoj slične organizacije već godina bore.

Upravo o tome govori i naziv kampanje „Za Krista i domovinu“ koji se nalazi na spomenutim pošiljkama koje je Vigilare poslao svojim mnogobrojnim podupirateljima.

Riječ je o dopisu kojim Zaklada informira svoje pratitelje da je peticiju za zaštitu djece od homo-posvajanja – koju su hrvatski sudovi ideološkim aktivizmom zabranili – nastavila provoditi jedna prijateljska organizacija: Zaklada za pravnu kulturu Ordo Iuris.

Zahvaljujući tome, svi koji to žele, a još nisu, ovu peticiju i dalje mogu slobodno potpisati, podijeliti drugima i tako se pridružiti mnogim Hrvatima koji su stali u obranu prirodnog prava (domske) djece na oca i majku.

Peticija i popratni prilozi nalaze se na stranici kristidomovina.hr

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...