Srijeda, 19. lipnja 2024.

Počinio je 1 200 abortusa. Ovom snimkom želi pokazati kako abortus zaista izgleda

Lila Rose vjeruje da kada bi se Amerikanci morali suočiti sa stvarnošću abortusa, da bi preko noći postali opredijeljeni „za život“. Prošle je noći objavila da se udružila s bivšem aborterom dr. Anthonyjem Levatinom radi izrade nove internetske stranice s medicinskim činjenicama o abortusu koje se tiču svakoga Amerikanca.

AbortionProcedures.com, koja je puštena ovog jutra, upravo je ono što joj ime i govori.  Nova stranica prikazuje dr. Levatina, počinitelja više od 1 200 abortusa, koji opisuje najčešće korištene metode abortiranja od kojih je jedna prikazana u ovoj animaciji.

„Ove su snimke recenzirali liječnici i medicinski profesionalci“, rekla je Lila Rose za LifeSiteNews.

Svaka od snimke traje tri do četiri minute i detaljno prikazuje činjenice o proceduri i zdravstvenom riziku povezanom s time.

Ne prikazuju se slike krvavih beba; sve snimke sastoje se isključivo od animacije. Levatinov opis sadrži malo emocija. Njegov porod je činjeničan, na granici s antiseptikom dok on mirno opisuje kako majke svoju djecu, nakon uzimanja tablete RU-486, ispiru niz zahodske školjke.

„Žena će često sjesti na zahod dok se priprema da potisne dijete koje će nakon toga isprati vodom“, kazao je u snimci o medicinskom abortusu govoreći o uporabi abortivne tablete tijekom prvih sedam tjedana trudnoće. „Ona čak može vidjeti svoje mrtvo dijete u trudničkoj opni… i ako bolje pogleda, moći će prebrojiti prste i zube.“

Sveukupno, opisuje četiri vrste abortusa:

Medicinski abortus – uporaba tablete RU-486 tijekom najranije faze trudnoće

Aspiracijski (usisni) abortus – najčešći način abortiranja, korišten tijekom prvih 12 tjedana, posebice 6-12 tjedna trudnoće

Komadajući (dilatacija i ekstrakcija ili D&E) abortus – najčešći način tijekom drugog tromjesečja, u kojem se djetetu kida jedan po jedan ud. Dr. Levatino koristio je ovu metodu do 24 tjedna djetetova života, iako je rekao da je to ponekada činio i nakon toga roka

Indukcijski abortus – metoda korištena u trećem tromjesečju u kojoj se u dijete ubrizgava Digoxin i potom porađa mrtvo ili, ponekad, živo

„Sve su te metode zakonite u ovoj zemlji“, kazala je Rose za LifeSiteNews. „U današnjoj političkoj klimi… imamo političke lidere koji zagovaraju abortus tijekom svih devet mjeseci“ trudnoće.

Industrija abortusa – i njezini omiljeni politički kandidati – žele prisiliti Amerikance da plaćaju za te postupke. „Neki od danas vodećih političara, uključujući i one iz ovogodišnje političke utrke, žele ukinuti Hyde Amendment, zakon koji je potpisao predsjednik Jimmy Carter koji zabranjuje savezno financiranje većine abortusa. I Hillary Clinton i Bernie Sanders rekle su da se zalažu za to da svi porezni obveznici financiraju inducirane abortuse tijekom svih devet mjeseci trudnoće, što je službeno stajalište Demokratske stranke  u programu iz 2012. god.

Postoje također i nekoliko dijelova intervjua s dr. Levatinom koji opisuju njegovu preobrazbu od abortera kasne trudnoće do zagovornika života koji je o tomu svjedočio pred Kongresom. „Shvatio sam da je ubijanje djeteta u bilo kojoj fazi njegova života krivo. Želim da danas znate da se, gdje god bili i što god radili, možete promijeniti“, kazao je.

Iako internetska stranica izbjegava prizore probadanja ili ‘grafičke slike’, Rose je rekla da vjeruje da prikaz abortirane djece može pomoći u prestanku abortusa, što uspoređuje sa slikama koje je koristio Pokret za aboliciju, a koje su prikazivale prenatrpane brodove kako tijekom trgovine robljem prevoze ljude preko bijesnih mora.

„Smatramo da će to imati utjecaj na izbore“, rekla je Rose za LifeSiteNews.

„Od naših devetogodišnjih tajnih videoistraga, Live Action je otkrio da aborteri često lažu ženama o razvijenosti njihova djeteta, o otme kakvo zvjerstvo abortus nanosi nerođenom djetetu i o riziku abortusnoga postupka za ženino zdravlje i sigurnost. Nitko ne zna više o ovim stvarima ili kako ih razotkriti od samih abortera.“

www.lifesitenews.com

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...