Subota, 20. travnja 2024.

Ako nisi za život, biraš smrt

Embriologija nema dileme oko toga da je fetus ljudsko biće od samoga začeća. Život, dakle, počinje začećem. Ubojstva fetusa, bio on star nekoliko minuta ili nekoliko mjeseci predstavlja ubojstvo živoga bića.

Riječ je o zločinu koji vapi u nebo za osvetom.

Unatoč neprijepornoj činjenici da je fetus ljudsko biće, zagovornici ideologije abortizma žestoko se bore za njegovu što ekstenzivniju dekriminalizaciju.

Negdje je abortus tako kažnjiv nakon 10 tjedana, negdje nakon 12, a negdje nakon 14 tjedana. Već samo to pokazuje apsurd legalizacije abortusa.

No neki idu čak i dalje pa tvrde da se čovjek postaje rođenjem. Takvu je izjavu pred koji dan u emisiji „Otvoreno“ dala Sandra Benčić.

Ako se čovjek postaje rođenjem – što dan prije poroda majka nosi u trbuhu? Čovjeka ili možda ne-čovjeka?

Za Benčić fetus nije osoba. Zato ga je valjda dopušteno ubiti? Ni pas nije osoba, pa bi onaj tko bi ga ubio bio zakonski sankcioniran.

Jesu li nerođena djeca ispod razine životinja?

Iza mnogih zagovaratelja abortusa stoji nečista savjest i već izvršeni abortusi. Iz njih progovara sam pakao, pa smo tako na jučerašnjem prosvjedu na jednom transparentu vidjeli natpis „Nema svaki svrš pravo na ime“.

Za normalnog čovjeka ovakva je izjava monstruozna, posebno ako znamo da je Čavajda već sinu dala ime Grga. Za paklene umove on nema pravo na ime. Treba ga eugenički odstraniti jer samo zdravi imaju pravo na život.

Kad bi vidjeli snimku abortusa – većina ljudi, onih normalnih, a ne psihopata, više nikada ne bi pomislila tako nešto učiniti.

Davno je Stepinac uočio da abortus u Hrvatskoj prima oblik narodnog samoubojstva. Abortizam je nekada bogatu Slavoniju ispraznio od ljudi.

Politika jednoga djeteta kako se ne bi dijelila imanja (tzv. bijela kuga) dovela je do tada da danas po slavonskim, i ne samo slavonskim, kućama bivših velikih gazda hodaju štakori i miševi. Do tud vodi politika jednoga djeteta. Čak je i Kina odustale od takve autodestruktivne politike.

Jednostavno je: ili si za život ili nisi.

Ako si za život: u subotu ćeš, ako si u mogućnosti, biti na Hodu za život.

To je festival slobode i festival života.

Ako nisi za život biraš smrt.

Ništavilo.

Nepostojanje.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...