Četvrtak, 28. ožujka 2024.

BOLESNI SOTONIZAM! Počela proizvodnja silikonskih AI beba koje trebaju zamijeniti prave!

Rat protiv obitelji, protiv života i protiv djece manifestira se na različite načine.

Novo se dijete proglašava tonom ugljičnog dioksida, a pojedini zeleni radikali govore i o djeci kao prljavštini. Sve više ljudi kućne ljubimce rabi kao surogat za djecu, a nedavno smo pisali o antropomorfizaciji životinja u vidu njihova nazivanja ljudima.

Ipak, jedna od bolesnijih novina je ta da firma Babyclons® proizvodi ultrarealistične silikonske “bebe“, s umjetnom inteligencijom dizajniranom da oponaša ponašanje pravog djeteta. Novi modeli ovih „beba“ donose novi način komuniciranja sa silikonskom „bebom“.

„Novi će Babyclon® AI tražiti puno pažnje i morat ćete se naučiti brinuti se o njemu kao o pravoj bebi. Za razliku od našeg animatroničkog modela, koji ima vrlo sofisticiran mehanizam i omogućuje bebi sisanje dude, umjetna inteligencija nastoji rekreirati ponašanje prave bebe. Uz tehnologiju Babyclon AI postigli smo da silikonska beba ima iste potrebe novorođenčeta, kao što su plakanje od gladi, za spavanjem, za neudobnim položajem ili zato što treba biti u naručju. Kao skrbnik, morate naučiti otkriti koje su njihove potrebe kada plaču, na isti način na koji bi novi roditelji, koristeći logiku, naučiti razlikovati vrstu plača (…) Osim toga, kako biste postigli još veći očekivani realizam, možete odabrati grudnjak s protezom dojke, koji će savršeno postići učinak da sami dojite. (…) Trenutačno će biti 3 različita modela, nedonoščad, novorođenče i jedan od 3 mjeseca starosti…“.

U situaciji demografske propasti Zapada, u vremenu trijumfa kulture smrti, sotonisti ne znaju kakvu bi novu perverziju izmislili pa su se sada domislili da bi onim roditeljima koji možda nekada razmišljaju imati dijete dali „alternativu“ u vidu silikonske ultrarealističke bebe pokretane umjetnom inteligencijom.

Umjetna inteligencija sve se više od globalista iskorištava za provođenje duboko bolesnih i poremećenih ideja. Ovo je jedna od takvih ideja.

Rat protiv života ne staje, ali ne će stati niti one snage koje se tome protive!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...