Petak, 29. ožujka 2024.

ZNATE LI ZA TZV. TRANSRODNE OSOBE U ŠPORTU? Pročitajte što je odlučio Britanski triatlonski savez

O tzv. transrodnim osobama već smo pisali na stranicama našega portala. Posebna je pritom patologija kad se muške osobe proglase ženama i onda se natječu u raznim športovima. Ovakve primjere imamo i u slobodnoj borbi pa smo gledali i slučajeve u kojima bivši muškarci tuku žene.

Zanimljivo, Britanski triatlonski savez zabranio je transrodnim „športašicama“ natjecanje u ženskoj kategoriji, dopustivši im sudjelovanje u „otvorenoj“ kategoriji zajedno s muškarcima.

Savez je objavio kako će za športaše starije od 12 godina postojati dvije kategorije – “ženska”, za one koje su rođene kao žene i “otvorena” za one koji su rođeni kao muškarci te transrodne i nebinarne osobe.

Savez, kako vidimo, uvažava moderne patologije u vidu transrodnosti, nebinarosti itd., no barem imamo toliko zdravog razuma da se “bivši” muškarci ne mogu natjecati zajedno sa ženama. Vidjet ćemo hoće li slijediti tužbe za tzv. diskriminaciju!

Koncept transrodnosti, kao sastavni dio genderističke ideologije, jedan je od najsustavnijih udara na kršćansku antropologiju (genderizam želi doslovce pisati novu Knjigu Postanka), ali i na zdravi razum. Kad se nešto što je perverzno i protivnom zdravome razumu ugradi u zakone onda znamo da je dekadencija tolika da slijedi kolaps određene civilizacije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...