Srijeda, 24. travnja 2024.

Kako je Index.hr dokazao i pokazao da su ‘antivakseri’ najobrazovaniji dio populacije u Hrvatskoj?

Ono što je u zadnje dvije godine obilježilo Index.hr je fanatično zastupanje svih mogućih “mjera”, a o “cijepljenju” nekim eksperimentalnim uratkom da i ne pričamo.

Rugali su se antivakserima i nazivali ih svakakvim imenima, ali nisu bili niti svjesni da će sami sebi skočiti u usta.

Naime, u članku koji su objavili 10. 11. 2021. godine pod naslovom: “Interliber je bio poznat po velikim gužvama. Pogledajte kako izgleda ove godine” su objavili slike sablasno pustog i praznog Interlibera?!

U paviljonima nismo zatekli previše posjetitelja… – izvještava te 2021. Index.hr, što je morate priznati vrlo čudno zato što je ovaj sajam knjige redovito bio krcat intelektualcima te ljubiteljima knjige.

“Nije nesnosna gužva kao prijašnjih godina, osjećam se sigurno”, rekla nam je jedna posjetiteljica u razgovoru, a slični komentari su se mogli čuti i od drugih posjetitelja pa se čini da posjetitelje Interlibera veseli činjenica da su ove godine izbjegnute gužve kakve su se mogle viđati ranijih godina. – opet nas izvještava Index.

Čekaj malo! Koji posjetitelji ako nema nikoga? Osoba s imalo razuma si mora postaviti pitanje kako netko može očitu propast sajma predstavljati kao nekakav uspjeh gdje će se tih par dušica “slobodno” prošetavati između praznih štandova?! Prema svim parametrima, situacija koja se dogodila prošle godine je potpuni promašaj za vodeći sajam knjiga!

Samo da se prisjetimo što se dogodilo te 2021. godine. Pa, uveli su razne mjere, ausvajse, kontrole, “cijepljenja” i… i… nema posjetitelja!!!

Odnosno, nije da se neki ljudi nisu pridržavali “mjera” i da se neki nisu “cijepili”, ali takvi očito nisu oni koji čitaju knjige i koji su glavni posjetitelji Interlibera jer da jesu ne bi Interliber bio pust i prazan, zar ne?

Nije valjda da netko očekuje prosječnog čitatelja Indexa na Interliberu?! Recite samo, a što bi on tamo radio kada njega, sudeći makar prema naslovima, uglavnom zanimaju teme kao što su: “gle, kol’ka sisa!”, “pronađen još jedan ustaša”, “drug Tito narodni heroj”, “katolici kreteni”… kojima se hrani prosječni čitatelj Indexa.

Nema nam druge nego se zahvaltiti Indexu na ovom dokumentu vremena kojim se ujedno pokazuje i dokazuje da su ljubitelji knjiga te glavni, ili možda čak jedini posjetitelji Interlibera zapravo ‘antivakseri’.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...