Subota, 20. travnja 2024.

REVOLUCIJA U CRKVI: Pro-LGBT nadbiskup Novog Meksika brani homoseksualno roditeljstvo i veze

Nadbiskup John Wester iz Santa Fea nedavno je objavio esej u kojem brani istospolno roditeljstvo i veze te inzistira na tome da se homoseksualcima ne smije odbiti kada traže krštenja za svoju posvojenu djeci.

Wester, kojeg je papa Franjo 2015. imenovao nadbiskupom Santa Fea, ima dugu povijest podržavanja LGBT agende. Podržao je ozloglašenu knjigu disidenta Jamesa Martina „Building a Bridge, bio je domaćin konferencije pro-LGBT svećenika 2018. i godinama je štitio svećenike heretike koji su ozakonjivali istospolna “vjenčanja”.

Ali Westerov poduži članak od 31. srpnja o krštenju djece koju su odgojili homoseksualci podiže prelatovo LGBT zagovaranje na novu razinu.

Esej, koji je objavila fra Martinova pro-LGBT aktivistička skupina Outreach nudi blistave pohvale istospolnim zajednicama, čini se da ih povezuje s “domaćom crkvom” i potvrđuje homoseksualce kao “prilično sposobne” katehizirati djecu tako da “vole jedni druge” u njihovim grešnim vezama, koju hvali jer ima “pozitivne i čestite osobine”, piše LifeSite News.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...