Utorak, 16. travnja 2024.

Iznenaditis: Misteriozna iznenadna smrt potpuno zdravih ljudi?!

Jeste li čuli za iznenaditis? To vam je nepoznati smrtonosni sindrom koji se sve više javlja nakon što su mnogi bili natjerani pod prijetnjom gubitka posla dopustiti da im se ubrizga nepoznata supstanca čije kliničko ispitivanje završava 2024. godine.

Ne tvrdimo da je iznenaditis povezan s time, ali tako su najavljivali i upozoravali mnogi znanstvenici, nobelovci, imunolozi za razliku od “stručnjaka” koji iznenaditis negiraju i svrstavaju ga u red teorija zavjera kojim se koči “napredak društva”

To što ti isti koji su tjerali silne ljude da sudjeluju u najstrašnijem eksperimentu u povijesti čovječanstva sada glume da ne znaju što se dogođa, ne oslobađa ih krivnje za sve one smrti koje bi mogle uslijediti zbog njihovog kockanja zdravljem i životima ljudi.

Evo, jednostavno pitanje: što li se dogodi da dečko u naponu snage, pripadnik elitne borbene postrojbe, koji redovito ima liječničke preglede – odjednom se sruši mrtav?! Ako uzmemo u obzir da su, između ostaloga, i pripadnici elitnih borbenih postrojbi morali, po zapovijedi, pod prijetnjom gubitka posla, sudjelovati u eksperimentu i dati svoje tijelo za kliničko ispitivanje, nije li konačno došlo vrijeme da se prestane šutjeti o iznenaditisu?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...