Petak, 26. travnja 2024.

Proizvođači znali da “cjepiva” naprave veći broj ozbiljnih neželjenih posljedica nego što smanje broj COVID-19 hospitalizacija?!

Dr. sc. Danijel Grgičin je na svome Facebook profilu objavio izuzetno zanimljiv i alarmantan podatak. Tako dr. Grgičin donosi eksluzivnu najavu za jedan zanimljivi rad koji bi, prema njegovim riječima, trebao izaći u tiskanom izdanju 22. 09. 2022.

Da ne bi bilo sve na rekla kazala, dr. Grgičin donosi ovu poveznicu ((https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X22010283?fbclid=IwAR1Ae89IJMyN_-GlYUtzV5Ifah7ZVtTw8IBi6OArdcjTD06KRJTJkuKoW6w )) kao dokaz onoga što slijedi, a od čega se nama digla kosa na glavi.

Dr. Grgičin iz tog znanstvenog rada izdvaja jedan paragraf koji vas mora zabrinuti:

“U Moderninom kliničkom istraživanju, veći je rizik ozbiljnih neželjenih posljedica od specijalnog interesa (15 na 10 000 sudionika) u odnosu na smanjenje broja COVID-19 hospitalizacija u odnosu na placebo grupu (6.4 na 10 000). U Pfizerovom kliničkom istraživanju, veći je rizik ozbiljnih neželjenih posljedica od specijalnog interesa (10 na 10 000 učesnika) u odnosu na smanjenje broja COVID-19 hospitalizacija u odnosu na placebo grupu (2.3 na 10 000).”

Kako neki ne će shvatiti što se ovdje želi reći, dr. Grgičin nastavlja:

“A to bi značilo da su već klinička istraživanja proizvođača, napravljena prije puštanja cjepiva na tržište pokazala da cjepiva naprave veći broj ozbiljnih neželjenih posljedica, nego što smanje broj COVID 19 hospitalizacija.

Sada građani kada to znate možda je vrijeme da pošaljete HALMEDU e-mail i da ih upitate zašto su odobrili cjepiva koja rade više štete nego koristi?

[email protected]

S obzirom da će zlikovci iz Faktografa već naći načina da ovo blokiraju, samo da znate s kime imate posla – neprijateljima čovječanstva.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...