Subota, 20. travnja 2024.

Nazadno 21. stoljeće: Sodomiti i djeca (PETICIJA)

Sumrak civilizacije nasilno se gura preko sudskog aktivizma i kukavičkih političara. Definicija braka i obitelj koja je poznata od početka vremena, sada u ovo „moderno“ sekularističko razdoblje 21. stoljeća od jednom – ne vrijedi.

I tako sada slušamo o velikom „uspjehu“, o tome kako je slovenski parlament proglasio (nakon naredbe Ustavnog suda – ponovno sudski aktivizam) promjene u njihovu Obiteljskom zakonu koji „omogućuje posvojenje djeteta pod jednakim uvjetima kao i bračnim drugovima u heteroseksualnom braku“.

Prije ljeta u Hrvatskoj smo gledali sličnu intervenciju Visokoga upravnog suda, ali i to kako je vladajuća „centristička“ stranka HDZ u svom programu promptno predložila promjenu definicije obitelji koja bi uključivala „sve zajednice obiteljskog života“. Što je sljedeće? Promjena u hrvatskom Obiteljskom zakonu? Ne bih se iznenadio.

Protiv najboljeg interesa djeteta, protiv logike, protiv biologije, protiv uspostavljenih društvenih normi kršćanskih društava, protiv morala, sodomitski lobisti na globalnoj razini, kao i njihovi aparatčici u Hrvatskoj, pošto-poto žele se ugurati u ekskluzivni klub obitelji i roditeljstva.

Da, to je ekskluzivni klub i to je namjerna diskriminacija temeljena na biologiji i najboljem interesu djece. Sodomiti i njihovi woke saveznici žele mimo prirode postati nešto što nikada prirodnim načinom ne mogu biti.

Međutim, koliko god se oni sebično trudili, ovo nije priča o njima. Nisu oni bit ni središte, nego djeca. Djeca u domu imaju pravo na obitelj i roditelje, tatu i mamu. Sve ostalo su društveni eksperimenti, a u tim eksperimentima djeca su kunići. To je sramotno i predstavlja civilizacijsko dno.

Iako još nismo službeno krenuli, već sada možete potpisati peticiju za djecu i obitelj, a protiv anticivilizacijskih tendencija u Republici Hrvatskoj.

Zajedno s Vama Vigilare će podignuti glas. Potpišite peticiju i neka se čuje glas tihe, ali razumne većine u Hrvatskoj: Zaštitimo djecu od homo posvajanja.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...