Subota, 27. travnja 2024.

Kolinda podržala tvrtku koja promiče sodomiju

Bivša hrvatska predsjednica, poznatija po prakticiranju joge, Kolinda Grabar-Kitarović nedavno je bila u Parizu na nogometnoj utakmici PSG-a i Bayerna iz Münchena. Iako je madam Kitarović poznata po praćenju športskih događaja, ipak je začudila mnoge zbog podrške tvrtki koja promiče sodomiju.

Kada spojite jogu i piće „Pipi” dobijete Kolindu.

Proizvođač pića „Pipi” je tvrtka poznata po promicanju sodomije. Prije nekoliko godina su šokirali javnost, a naročito djecu, svojom reklamom koja prikazuje dva razgolićena homoseksualca u intimi na plaži. Prošlo ljeto su imali kampanju #Pipiguza.

No, da se vratimo na bivšu predsjednicu. Za vrijeme utakmice se Kolinda fotografirala na tribinama stadiona Parc des Princes (Park prinčeva). Fotografija je specifična jer je ponosno nosila majicu s natpisom: „Na Parku prinčeva ja sam kraljica i #bolimepipi“. Očigledno je bivša predsjednica kao nova “Pipi djevojka“ mora pokazati sve vještine koje je naučila u diplomaciji.

Diplomatski rječnik je koristila i kada se deklarirala kao katolkinja, ali već nakon izbora je pokazala otvoreno protivljenje katoličkom nauku – podrškom pobačaju. Sjetimo se samo “slavnog” srednjeg prsta.

Pogledajte kako izgleda politički oportunizam.

Kada je neslavno završila političku karijeru, odlučila je promicati kampanju #bolimepipi koja je potpuno protivna katoličanstvu. Možda je mogla biti iskrenija prema glasačima, pa odlučiti da neće čitati na sv. misi prije kandidature za predsjednicu RH.

Ali što očekivati od političarke koja je plod HDZ-ove poslušničke birokracije. Mnogi niti dan danas ne mogu zaboraviti njezinu posjetu Sjedinjenim Američkim Državama kada se javljala za Dnevnik ispred ograde Bijele kuće. Izgleda da joj nitko nije rekao da je cilj razgovarati s političarima u Bijeloj kući. Osim toga je zabilježeno da je i na parlamentarnim izborima fotografirala glasački listić, iako je to zabranjeno.

 

Uistinu, tužna priča o tome što će nekadašnja zvijezda “desnice“ učiniti za trenutak promocije.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...