Utorak, 23. travnja 2024.

LGBT KOMUNIZAM: Psihologinja na N1 pokazala da budućnost vidi u tiraniji

U emisiji Newsnight na N1 televiziji gostovala je psihologinja Matea Popov.  Za vrijeme svog teatralnog nastupa govorila je o istraživanju – napravljenom na malom uzorku populacije – u vezi mentalnog zdravlja LGBT osoba. Navedeno istraživanje provela je – i očigledno financirala – udruga „Dugine obitelji“, a psihologinja Popov je na temelju istraživanja objavila članak na portalu Crol.hr.

Autorica u naslovu članka tvrdi da govori o stanju “LGBT nacije“. Što je to “LGBT nacija”? Nismo znali za postojanje “LGBT nacije” u Hrvatskoj. Možda je psihologinja vidjela drugačiji popis stanovništva Hrvatske od službenog, a možda smo dobili i novu etničku manjinu. Velika je “šteta” da konačno u svijetu ne postoji država “LGBT nacije” – zasigurno bi takva nacija imala ogroman demografski rast stanovništva.

U članku je autorica Popov osim uspostave nove nacije, uspjela doći i do revolucionarnog zaključaka. Ustvrdila je da su LGBT osobe izložene problemima s mentalnim zdravljem i većim pokušajem suicida. Kako neočekivano. U stoljeću depresije, i raznih drugih bolesti uma, psihologinja uspijeva doći do revolucionarnog zaključka: ljudi pate od depresije i povećana je stopa samoubojstava. Možda bi trebalo uvesti Svjetski dan prevencije samoubojstava? Takav dan sjećanja održava se već 10. rujna, pa možda bi trebalo uvesti poseban mjesec ili dan prevencije samoubojstva za pripadnike LGBTIQ+ populacije? To je popularno zadnjih godina.

Osim iznošenja “relevantnih“ podataka za partikularnu populaciju iz članka, psihologinja Popov je za vrijeme nastupa na N1 televiziji nosila majicu na kojoj piše „Budućnost“ s crvenom zvijezdom petokrakom. Aha, znači sloboda i prava samoprozvanih “spolnih manjina” su u budućnosti, ali očigledno i u sadašnjosti, povezani sa simbolom totalitarnog komunizma i socijalizma.

Vjerojatno psihologinja Popov nije čitala studije o tome kako je totalitarni jugoslavenski komunizam od 1951. kažnjavao homoseksualne aktivnosti kaznom zatvora do dvije godine, ili da su komunisti homoseksualce proglasili neprijateljima sustava te su im zabranili članstvo u Savezu komunista Jugoslavije.

No, psihologinju Popov to ne brine. Njezina majica pokazuje samo ono što ljevica želi u budućnosti. Ljevičari žele sustav u kojem će se sjati zvijezda petokraka, a takav sustav može biti samo tiranija. Pitanje je kako bi se “LGBT nacija” postavila u “sustavu budućnosti”  – tiraniji – prema onima koje drugačije razmišljaju od njih?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...