Petak, 29. ožujka 2024.

Kekinova smatra ubijanje nerođenih beba ljudskim pravom

Mnogi građani Hrvatske bili su šokirani zbog jučerašnjeg istupa saborske zastupnice Kekin i njezinog pogrešnog, pa usudio bih se reći i šizofrenog, shvaćanja ljudskih prava. Istup možete pogledati u nastavku teksta.

Zastupnica misli da je ubijanje nerođene djece “ljudsko pravo“, ili kako bi drugovi i drugarice rekli “zdravorazumsko pravo“. Zar nisu važnije znanstvene činjenice, koje jasno potvrđuju kada počinje život – u trenutku začeća, kao i samo ljudsko dostojanstvo tih nerođenih beba nego neki ideološki konstrukti? Do kada će ona i njoj slični ekstremni ljevičarski aktivisti nastaviti širiti laži?

Uz to, Kekin je rekla da ovakve manifestacije, misleći na Hod za život, dokidaju prava manjina. Falacija u procesu premisa, a i u procesu donošenja zaključka. Kakve veze ima pro-life događaj s (nacionalnim) manjinama?

Mnogi su (čak i ljevičari), a ne samo katolici, naglasili da zakone ne može gradska vlast tumačiti subjektivno, nego treba postojati demokratski modus operandi u gradu. Ali (stranka) Možemo i još uvijek aktualni gradonačelnik Tomašević uvode cenzuru, posebna prava za ideološke istomišljenike i stvaraju neviđenu polarizaciju. Polarizaciju, koja dovodi do toga da vrijednosti “progresa” i ubijanja nevinih jedino smiju biti prihvaćene. To je vrlo dobro uočio dr. sc. Vice Batarelo, predsjednik Vigilarea, kada je rekao „imam osjećaj da sam na nekakvom sveučilišnom kampusu s ljevičarskim aktivistima, a ne u jednom hrvatskom i europskom gradu”.

Jučerašnji javni istup saborske zastupnice pokazuje da gradska administracija protežira LGBTIQ+ populaciju u odnosu na opću populaciju, i dokaz za to vidimo u činjenici da njihove zastave mogu visjeti za vrijeme Hoda za život, ali zastave od Hoda ne mogu! To nije politika to je javno kokošaranje. Ljevičari bi na ovo poručili pro-life građanima da su isključivi, ali oni zaboravljaju da nismo mi stvorili kulturu otkazivanja. I još jednom da ponovim, Kekinova smatra da je ubijanje nerođenih beba ljudsko pravo!

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...