Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Sodomitska propaganda u knjižarama „Hoću knjigu“

Lanac knjižara „Hoću knjigu“ neugodno je posljednjih dana iznenadio brojne njihove kupce zbog promicanja proizvoda sa sodomitskim sadržajem. Iako se na službenoj stranici predstavljaju kao „inovativni knjižarski lanac koji potiče ljubav prema čitanju“, možda bi bilo prikladnije da se lanac knjižara predstavlja kao sodomitski popularni lanac knjižara.

Na policama ove knjižare među “zabavnim darovima“ možete pronaći sodomitsku lopticu protiv stresa u obliku kita, koja ima i “zvučno“ ime: Homosexuwhale. Ali nisu stali samo na tome. U knjižari „Hoću knjige“ osim loptica protiv stresa u duginim bojama možete pronaći i sodomitske knjige kao što su „Usmena povijest homoseksualnosti u Hrvatskoj“ i „Boyfriend Material“. U kratkim osvrtima knjige su predstavljene kao poželjno štivo i čitatelji mogu odabrati hrvatsko ili englesko izdanje. Ipak uprava knjižare mora slijediti “svjetske trendove“.

I kada čovjek pomisli da je ova knjižara isključiva, dogodi se obrat. Među knjigama ove knjižare naći ćete i knjige koje iznose argumente protiv sodomije, kao što su knjige „Otvoreno naličje homoseksualnosti“ i „Iskorak iz homoseksualnosti“ Richarda Cohena i knjiga „Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’?” teologa Francisa MacNutta. Očito se u upravi knjižare vode idejom o potrošačkom društvu u kojem se nikoga ne smije “isključiti“ ili razljutiti, pa će prodavati i literaturu protiv sodomije i literaturu koja podržava sodomiju, ali najviše zabrinjava prodaja sodomitskih loptica protiv stresa, jer je to vjerojatno samo uvod u nastavak agresivnog uvođenja LGBT+ ideologije u knjižare.

Pošaljite prosvjedni dopis

Budući da svaka tvrtka, a napose knjižara, voli čuti mišljenje svojih klijenata, pozivamo Vas da pošaljete prosvjedni mail. U mailu izrazite svoje nezadovoljstvo zbog sodomitskih propagandnih proizvoda u knjižari.

Šaljite mailove na ovu adresu:

[email protected]

Možda će nakon zaprimljenih prosvjednih mailova predstavnici knjižare postati svjesni da sodomitski proizvodi ne zanimaju građane.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...