Subota, 27. travnja 2024.

Posljednji čavao u lijes kompanije Disney novi je ‘božićni film’

Božićni filmovi klinički su mrtvi! Tako bi se najbolje moglo opisati stanje američke filmske industrije nakon što je postala središe raznih protunaravnih ideologija. Filmske fatamorgane nastoje prikazati LGBT+ ideologiju kao nešto poželjno, a kompanija Disney nije izuzetak. Ovaj put odlučili su novim ‘božićnim filmom’ dodatno ideologizirati djecu.

Film „The Naughty Nine“ objavljen je 22. studenog na Disney Channelu te donosi priču devetero djece koja su se, nakon što su se našla na popisu zločeste djece, uputila na Sjeverni pol da zatraže od Djeda Božićnjaka poklone koje nisu dobili na božićno jutro.

Iako se radnja filma na prvu čini uobičajena, tvorci šalju podsvjesnu poruku gledateljima koja je zamotana u duh Božića.

Podsvjesna poruka odnosi se na homoseksualnost, koja je uočljiva u prikazu odnosa odraslih muškaraca, ali i zloporabi djece za promociju istog. Već u desetoj minuti filma jedna od protagonistica otvara božićne darove s braćom i sestrama te odlazi do ‘tate’, koji je prikazan pored drugog muškarca u prisnom zagrljaju. Majke nema u blizini. Za slučaj da čitateljima nije jasno, kasnije ih ta ista djeca nazivaju ‘tatama’.

Ubrzo nakon toga, dječak po imenu Jon prodaje odjeću mladiću kojeg naziva „zgodnim“. Isti lik kasnije opisuje glavnog muškog protagonistu kao „slatkog“. Iako je Jonova dob nejasna, koristi neprimjerenu terminologiju u razgovoru s učenikom petog razreda – djecu se pokušava seksualizirati u cilju promidžbe LGBT+ ideologije.

Najnoviji ‘božićni film’ predstavlja samo nastavak filmova koje je posljednjih godina objavila kompanija Disney – nedavno su objavili film o tinejdžerici koju je Sotona oplodio. Možemo se samo nadati da će ovaj film nagnati guvernera Rona DeSantisa na obračun s kompanijom Disney. Potrebno je zabiti zadnji čavao u lijes kompanije koja nanosi štetu djeci i mladima diljem svijeta.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...