Četvrtak, 25. travnja 2024.

Grbin i leftardi pozivaju na genocid

Genocid je namjerno ubijanje jedne skupine s ciljem da ih se istrijebi i potpuno zaboravi.

Peđa Grbin i ostali ljevičari (plus neodlučeni “centraši”) žele sada proširiti polja smrti da se što više istrijebe nerođena djeca, ma gdje bili u Hrvatskoj. To se zove poziv na genocid.

Kao pravi marksistički boguhulnik dao je i religiozni ton toj genocidnoj “borbi”: “to je za nas sveto pismo i za to ćemo se boriti”.

Nerođeno dijete s njima nema šanse. To je leftardima uspjeh i “civilizacijsko pitanje”. (Namjerno koristim termin “leftardi” jer stvarno morate bili duševno i mentalno zaostali da javno podupirete ubijanja).

Uz to su lažovi i rade inverziju riječi civilizacijskih i ljudskih prava.

Civilizacijski  je doseg i ljudsko pravo štititi namjerno ubijanje i šikaniranje ljudskih bića po bilo kojoj osnovi, a naročito kada su još nerođeni.

Drugim riječima, temelj današnje ljevice je poziv na genocid i gradnja svojih pozicija na temelju krvi ostataka beba.

Ti leftardi su u biti obični monstrumi koji se uglađeno smiješe i govore u Saboru i medijima. Po njima i demokracija je sada postala problematična jer se čuju drugi glasovi osim njihovih. I to bi se trebalo zabraniti Ustavom i zakonom pa bi uslijedili zatvor i izgon.

Ne treba njim uzor polja smrti, tj. Pol Pot iz Kambodže. Imaju oni svojeg domaćeg diktatora… Zna se kako je Tito to rješavao… (šteta je za njih da nisu dobra stara vremena boljševičke revolucije iz ’45).

Njima su problem Crkva i općenito katolički “fundamentalisti”, “radikali”, “ultra”, bla, bla, bla, i ono što ih je u zadnje vrijeme najviše uzdrmalo: hrvatski liječnici koji ne žele sudjelovati u njihovu pozivu na genocid.

Imaju oni ipak pravo: ne će oni gledati poljski ili američki scenarij u Hrvatskoj. Gledat će izvorno hrvatsku borbu običnih zdravorazumskih ljudi koji ne žeđaju za krvi nerođenih i koji će ih štiti i braniti na sve moguće dopuštene načine.

Pozivanje u javnosti na referendum za “pravo” na ubijanje nerođene djece je potpuna glupost i politički spin, ali ako budete krenuli s time čeka vas žestoka borba i – gubitak.

Probudit ćete uspavanog diva. Samo dajte. Bring it on.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...