Petak, 21. lipnja 2024.

BOŠNJAČKI LOBIST Adis Ahmetović, izvjestitelj Bundestaga za BiH, želi stvaranje unitarne države

Teško je reći išta novo o političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini. Izbori će se održati prema starom zakonu što u praksi znači da će Željko Komšić ponovno biti izabran za tzv. hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Osim toga, Bošnjaci nastoje i u Dom naroda oktroirati svoje Hrvate s ciljem njihove potpune političke dekapitacije u BiH.

Cilj je unitarna država, a svođenje Hrvata na status nacionalne manjine.

U cijelome projektu sudjeluju i strani tutori, od tzv. visokog predstavnika pa do trećerazrednih političara iz različitih inozemnih centara moći.

U zbivanja u BiH uključio se i tzv. izvjestitelj njemačkog Bundestaga za BiH Adis Ahmetović. On je jučer izjavio kako je vrijeme da BiH dobije status kandidata za članstvo u EU, ali i da ta zemlja mora prestati funkcionirati na etničkim načelima.

Eh, kako to samo zvuči napredno! Već sutra će Ahmetović u BiH donijeti „suživot i demokratiju“, a stoljetni će problemi i međuetničke trvenja nestati preko noći.

Treba biti otvoren: Adis Ahmetović je bošnjački lobist i propagandist koji u Bundestagu zastupa bošnjačke interese.

Pod krinkom tzv. građanskog modela i on – na tragu svoga uzora Alije Izetbegovića – radi na stvaranju unitarne Bosne i Hercegovine u kojoj će se u konačnici uvesti „demokracija šerijata“.

To je prava istina. Sve ostalo predstavlja – što bi rekao Ante Starčević – samo sredstvo za „opsjeniti prostotu“.

Hrvati su stoljećima branili zapadnu civilizaciju od Turaka i islama. Za to vrijeme ostatak srednje i zapadne Europe mogao se nesmetano razvijati.

Danas zato u Beču nemamo Zagrebačku, ali imamo Beogradsku ulicu. Zato je danas izvjestitelj Bundestaga za BiH Bošnjak, a ne Hrvat.

To nam je hvala, zar ne?

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...