Subota, 20. travnja 2024.

BRANKO BAČIĆ PRIZNAO DA HDZ NE DRŽI DO VRIJEDNOSTI Cijela Hrvatska kupa se u prljavoj kaljuži

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić, poznatiji kao advocatus diaboli stranke kad god je potrebno braniti najordinarnije svinjarije, jučer je rekao da je HDZ-u prihvatljivo to što su neki koalicijski partneri podržali oporbenu inicijativu za uvrštenje prava na pobačaj u Ustav.

Bačić, koji se povezivao s torbarenjem u vrijeme Ive Sanadera (a nije komentirao krađu željeza partijskoga druga!), ovime je potvrdio ono što svi znamo: HDZ je interesna skupina kojoj vrijednosti nisu bitne. Bitna je vlast, bitan je državni proračun, državna i gradska poduzeća, službeni auto i kartica itd. A kad ne ide zakonito krade se gdje se god stigne: od EU fondova do željeza.

Kako bi se ovo bitno osiguralo HDZ-ovci su spremni gaziti sve vrijednosti ne samo glede abortusa (uostalom, i sam je Plenković rekao da su i za pravo na život i za pravo žene što znači da su za abortus), nego i glede vrijednosti Domovinskog rata.

HDZ-ov najvjerniji partner je SDSS Milorada Pupovca čije „Novosti“ iz broja u broj izruguju i difamiraju baš sve vezano uz Domovinski rat.

Kad se izgube vrijednosti i ideali ostaje prljava kaljuža u kojoj se, na žalost, kupa cijela Hrvatska.

Sviđa ti se ovaj članak? Podijeli ga.

Moglo bi te zanimati...